"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Με στόχο την ολική επαναφορά η ομάδα του Μαρκαριάν!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 12 Iουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και επίκεντρο τον εκτός έδρας αγώνα της Ελλάδας με τα Νησιά Φερόες.

Με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν φτάσει στο τέλος τους εδώ και μερικές εβδομάδες, το βάρος πέφτει στα προκριματικά του Euro 2016, τα οποία επίσης θα μας απασχολήσουν για τελευταία φορά το επόμενο τρίμηνο. Η εθνική Ελλάδος δεν έχει νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου. Ιδιαίτερη λογική στο να μιλάμε για απ’ ευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας δεν υπάρχει, αλλά η 3η θέση είναι εφικτός στόχος. Οι διεθνείς του Σέρχιο Μαρκαριάν έδειξαν σημάδια ανάκαμψης τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και πήραν το 0-0 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, τώρα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει, στο εκτός έδρας ματς με τους Νήσους Φερόες.

Φτάνοντας στους πέντε βαθμούς, η "γαλανόλευκη" θα κερδίσει μία ή δύο θέσεις στη βαθμολογία, θα πάρει μία σχετική ψυχολογική ώθηση, ενώ το ματς που την απασχολεί κατά κύριο λόγο είναι το Φινλανδία – Ουγγαρία. Ιδανικό αποτέλεσμα σε αυτό το ζευγάρωμα είναι ο "άσος", ώστε να μείνουν με άδεια χέρια οι Μαγιάροι, που βρίσκονται στην 3η θέση (αυτούς κυνηγάμε, ουσιαστικά). Για την Κοινή Γνώμη, πάντως, η σπουδαία αναμέτρηση του συγκεκριμένου γκρουπ είναι το Βόρειος Ιρλανδία – Ρουμανία, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου και να βρίσκονται με το «ένα πόδι» στα γήπεδα της Γαλλίας.

Εξέχουσα σημασία έχει και η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. Μετά το... ορεκτικό, ανάμεσα σε Χιλή και Ισημερινό, που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης, στη μάχη ρίχνονται και οι υπόλοιπες δέκα ομάδες του θεσμού. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να αποδείξει ότι παραμένει δυνατή και να πάρει τα πάνω της στο ψυχολογικό κομμάτι, ιδιαίτερα μετά την αποτυχημένη παρουσία της στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη Παραγουάη, ενώ ακλόνητα φαβορί είναι το Μεξικό και η Ουρουγουάη, απέναντι στη Βολιβία και την Τζαμάικα αντίστοιχα. Τον πρώτο λόγο έχει και η Κολομβία, η οποία αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK