"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μπ-ΑΛΛΑ... ΚΟΛΠΑ

Επιστροφή στη δράση! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.Aφιερωμένη στις υποχρεώσεις, επίσημες και φιλικές, των εθνικών ομάδων ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε και τώρα επιστρέφουμε σε συνθήκες φουλ δράσης, με την επάνοδο των κορυφαίων εγχώριων πρωταθλημάτων του πλανήτη.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μπ-ΑΛΛΑ... ΚΟΛΠΑ

Η Super League βρίσκεται εκ νέου στις επάλξεις έπειτα από αποχή 20 ημερών και, παρότι λείπει το ντέρμπι με τη στενή έννοια του όρου, το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις κρίνονται κατά κανόνα στη λεπτομέρεια, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και τώρα. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί ομάδα της Μεγαλονήσου, τον ΟΦΗ. Η εντυπωσιακή Βέροια, η οποία δεσπόζει στη 2η θέση της βαθμολογίας, περιμένει στο γήπεδό της τον Λεβαδειακό και κάνει βάσιμους υπολογισμούς παραμονής σε αυτά τα, πρωτόγνωρα, ύψη.

Στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Τότεναμ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η απώλεια βαθμών, με την πρωτοπόρο Τσέλσι να απέχει ήδη πέντε βαθμούς και να δείχνει στον ανταγωνισμό ότι θα πρέπει να μοχθήσει για να την πιάσει. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει στο Λονδίνο και πηγαίνει στο γειτονικό "Σέλχαρστ Παρκ" για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας, ενώ από την πρωτεύουσα, και δη το "Λόφτους Ρόουντ", έδρα της ΚΠΡ, καλείται να περάσει νικηφόρα η Λίβερπουλ.

Στη Serie A η κορυφή θα είναι υπόθεση για δύο (Γιουβέντους, Ρόμα), αλλά από εκεί και κάτω τα πάντα είναι ρευστά, και αυτή η αγωνιστική αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Η Ίντερ δέχθηκε επτά γκολ από Κάλιαρι και Φιορεντίνα, το κλίμα χάλασε, και το εντός έδρας ματς με τη Νάπολι έχει οριακό χαρακτήρα. Εξάλλου, η Λάτσιο των δύο σερί νικών δείχνει τις επιθετικές αρετές της, αλλά τώρα έχει σοβαρή δοκιμασία μπροστά της, καθώς ταξιδεύει στην Τοσκάνη για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Στο... πόδι βρίσκεται η Πόλη, καθώς έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, με την Γαλατάσαραϊ να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Και οι δύο έχουν μαζέψει δέκα βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές, χωρίς ωστόσο να έχουν κλέψει την παράσταση με τις επιδόσεις τους, δίνοντας παράλληλα μάχη για να πιάσουν την Μπεσίκτας στην κορυφή. Το μίσος δεν λείπει ανάμεσα στις δύο ομάδες, τόσο σε οπαδικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, και αναμένεται να πέσουν κορμιά στην "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα", το οποίο για ακόμη μία φορά θα δονείται από τα ντεσιμπέλ...

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μπ-ΑΛΛΑ... ΚΟΛΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK