"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ πρόκρισης

Τα φώτα στην Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 14 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ πρόκρισης

Οι προημιτελικοί σε Champions και Europa League "κλέβουν" την παράσταση. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της Ευρώπης τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ, αλλά και στους αγώνες Παρί-Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους-Μονακό και Πόρτο-Μπάγερν. Το ευρωπαϊκό μενού ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, όπου θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Europa League, Σεβίλλη-Ζενίτ, Βόλφσμπουργκ-Νάπολι, Μπριζ-Ντνιεπρ, Ντιναμό Κιέβου-Φιορεντίνα.

Στοιχηματικά, τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι αγώνες στις "μικρές Αγγλίες", όπου υπάρχει δράση σε Championship, Α' και Β' Αγγλίας, ενώ γίνεται και ο εξ αναβολής αγώνας της Super League μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα, σε μία προσπάθεια να βρεθούν στο Final4 της Euroleague.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ πρόκρισης

News 24/7

24MEDIA NETWORK