"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΛΕ ή ΚΟΚΚΙΝΟ

"Καυτά" ντέρμπι σε Αγγλία και Πορτογαλία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΛΕ ή ΚΟΚΚΙΝΟ

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και του Europa League πέρασε στην ιστορία, με τα κορυφαία πρωταθλήματα να γεμίζουν το πρόγραμμα. Βέβαια, για τη δική μας Super League θα τα πούμε στο επόμενο τεύχος, καθώς οι Βουλευτικές Εκλογές οδήγησαν στη μετάθεση του προγράμματος.

Όσον αφορά στην Premier League, το ματς που δεσπόζει δεν είναι άλλο από το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, το οποίο μάλιστα ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη... σωτηρία τους στο ξεκίνημα και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, την ίδια ώρα που η αντίδραση της Άρσεναλ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς έχασε 2-1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η περιπέτειά της στο εφετινό Champions League άρχισε με το αριστερό. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο των νικών (5/5 προς το παρόν).

Στην Ligue 1, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Λιόν, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται στα καλύτερά τους. Η μεταξύ τους αναμέτρηση πάντως συχνά-πυκνά επιφυλάσσει συγκινήσεις, ενώ αξέχαστο θα μείνει το 5-5 του 2009 (στην έδρα της Λιόν).

Στην Πορτογαλία, το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα είναι η ατραξιόν του προγράμματος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή και θέλουν να παραμείνουν εκεί, αλλά οι "αετοί" απέχουν μόλις έναν βαθμό, σε ένα ματς που μας έχει διδάξει ότι τα πάντα είναι πιθανά.

Στην Serie A, η Νάπολι υποδέχεται την Λάτσιο, στο αντίστοιχο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος. Τότε, οι "λατσιάλι" είχαν πάρει τη νίκη (4-2) και μαζί την 3η θέση που τους οδήγησε στα προκριματικά του Champions League (δίχως αντίκρισμα). Εφέτος, οι "παρτενοπέι" ζητούν εκδίκηση, αλλά από τη στιγμή που πήραν μόλις δύο ισοπαλίες στα πρώτα τρία ματς, δείχνουν ότι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους και είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός Μαουρίτσιο Σάρι περιήλθε σε δύσκολη θέση με το "καλημέρα". Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δοκιμάζεται από την Τζένοα και δη στη Γένοβα, ενώ η Ρόμα έχει φαινομενικά εύκολο έργο, υποδεχόμενη τη Σασουόλο, αν και την περασμένη διετία έφερε δύο ισοπαλίες και μένει να δούμε αν απέκτησε "κακό δαίμονα" στο "Ολίμπικο".

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΠΛΕ ή ΚΟΚΚΙΝΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK