"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΕΘΡΙΑ σχέση

Συνέχεια με Champions και Europa League! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΕΘΡΙΑ σχέση

Επειτα από πολύμηνη προσπάθεια, οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του Champions League και οι αντίστοιχες που βρίσκονται στην ίδια φάση του Europa, τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού πρώτα για κάθε ζευγάρι προηγηθούν (τουλάχιστον) 180 λεπτά απόλυτης αγωνίας.

Στο Champions League, η αυλαία των ημιτελικών σηκώνεται το βράδυ της Τρίτης στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ότι η Γηραιά Κυρία επιστρέφει στους "4" έπειτα από 12 χρόνια είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία, αλλά ουδείς στέκεται εκεί. Στην ιταλική ομάδα αναγνωρίζουν ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι το φαβορί, αλλά θα βασιστούν στις δικές τους αρετές. Εξάλλου, πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο έχει διασταυρώσει τα ξίφη του 16 φορές κατά το παρελθόν, όλες για την κορυφαία διοργάνωση! Συνήθως η έδρα αποδεικνύεται καταλυτικός παράγοντας (5-1-1 η Γιούβε εντός με Ρεάλ, 5-0-2 η ισπανική ομάδα στο "Μπερναμπέου").

Την Τετάρτη, ακόμη δύο "θηρία" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμένεται να σηκώσουν... μπόλικη σκόνη. Ο λόγος, βέβαια, για το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος κατέκτησε τρία Champions League φορώντας την "μπλαουγκράνα", επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό "ναό" που τον ανέδειξε τόσο ως παίκτη, όσο και ως προπονητή και μάλιστα αντίπαλοι θα είναι τα δικά του... παιδιά (Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα και... σία). Η συγκυρία φέρνει τους Καταλανούς στα πάνω τους και τους Βαυαρούς σε όχι τόσο καλή κατάσταση, το αντίστροφο απ’ αυτό που συνέβη προ διετίας στα ημιτελικά, όταν η Μπάγερν πέρασε στον τελικό με συνολικό σκορ 7-0.

Στο Europa League, το οποίο φέτος προσφέρει το έξτρα δέλεαρ του Champions League στην ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, υπάρχει ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, το Νάπολι - Ντνιεπρ. Βέβαια, ουδείς μπορεί να νιώθει σίγουρος από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας πηγαίνουν φέτος από τη μία υπέρβαση στην άλλη. Πιο ισορροπημένο δείχνει το Σεβίλλη - Φιορεντίνα, με τους Ανδαλουσιάνους να είναι οι κάτοχοι του τροπαίου, αλλά τους εκπροσώπους της Τοσκάνης να αποδεικνύονται αξιόλογος αντίπαλος, αφού άφησαν εκτός συνέχειας τις Τότεναμ, Ρόμα και Ντινάμο Κιέβου.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΕΘΡΙΑ σχέση

News 24/7

24MEDIA NETWORK