"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ολοκληρώνεται το... ΠΑΖΛ

Οι προβολείς στους τελικούς! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ολοκληρώνεται το... ΠΑΖΛ

Η τακτική του ΟΠΑΠ να διευρύνει τα προσφερόμενα γεγονότα του "Πάμε Στοίχημα" συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το τρέχον τετραήμερο, το κουπόνι περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τα περιφερειακά πρωταθλήματα της Αυστραλίας, καθώς και τις λίγκες του Καζακστάν και του Ουζμπεκιστάν. Μέχρι να βρούμε άκρη και ανθρώπους που να γνωρίζουν τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, ώστε να έχουμε κάτι ουσιαστικό να σας πούμε, τα συγκεκριμένα θα μείνουν εκτός ύλης. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο, δεν θέλουμε να περάσουμε στο άλλο άκρο και να... δώσουμε προγνωστικά για κάτι που δεν γνωρίζουμε. Εξάλλου, ουδείς αποκλείει κατά την έναρξη της ερχόμενης σεζόν (τον Αύγουστο) το κουπόνι να έχει ακόμη και... 1.000 ματς. Το θέμα είναι ότι ο χώρος δεν είναι άπλετος, οι σελίδες δεν είναι αμέτρητες και στο άμεσο μέλλον θα διαμορφωθεί η οριστική στάση των "Προβλέψεων" απέναντι στο φαινόμενο. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προφυλάξουμε τους αναγνώστες μας από τις... κακοτοπιές.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, την τιμητική τους έχουν οι τελικοί Κυπέλλου. Στην Αγγλία, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει την Αστον Βίλα στο "Γουέμπλεϊ" και θέλει όσο τίποτα την κατάκτηση του τροπαίου, τα οποία δεν της... περισσεύουν τα τελευταία χρόνια. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα των 26 Κυπέλλων αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο των 23, κοινώς, το απόλυτο ζευγάρι στην ιστορία της διοργάνωσης. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει με την Οσέρ στο "Σταντ Ντε Φρανς", ούσα το απόλυτο φαβορί, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη 2η κατηγορία. Η τελευταία κούπα της χρονιάς κρίνεται και στη Γερμανία. Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στο Βερολίνο, σε ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς θα είναι το τελευταίο για τους Βεστφαλούς με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο. "Μία από τα ίδια" και στην Πορτογαλία (Σπόρτινγκ - Μπράγκα), αλλά στη χώρα της Ιβηρικής έχουμε και τελικό στο Λιγκ Καπ (Μπενφίκα – Μαρίτιμο), ενώ τελικός Κυπέλλου διεξάγεται και στη Σκωτία (Ινβερνές - Φόλκερκ).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τελευταία αγωνιστική στην Α' Ιταλίας, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο, με τις δύο να "μονομαχούν" για την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Champions League.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ολοκληρώνεται το... ΠΑΖΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK