"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες με... ΚΟΥΠΕΣ

Τελικοί Κυπέλλου σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 20 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες με... ΚΟΥΠΕΣ

Μεσοβδόμαδα γίναμε μάρτυρες της "συνήθειας που έγινε λατρεία", τουλάχιστον για τη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν 3-1 τη Λίβερπουλ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και κατέκτησαν το τρόπαιο για 3η σερί σεζόν και 5η συνολικά, αποδεικνύοντας ότι όποιος μπαίνει στα... χωράφια τους, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα!

Ο θρίαμβος στη Βασιλεία της Ελβετίας φέρνει τη Σεβίλλη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η χρονιά δεν σταματάει εδώ για την ομάδα του Ουνάι Εμερι, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Περιττό να τονίσουμε ότι οι "μπλαουγκράνα" είναι το ακλόνητο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο "Βιθέντε Καλντερόν", σε ένα ματς με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Αν το αουτσάιντερ, οι Σεβιγιάνοι, σηκώσουν και αυτή την κούπα, τότε η ΑΕΚ (ή ο 2ος των πλέι οφ, αν η Ενωση πάρει την πρωτιά) θα μπει απ’ ευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ένα προνόμιο που δεν προβλέπεται υπό νορμάλ συνθήκες βάσει της ελληνικής βαθμολογίας στην ΟΥΕΦΑ.

Τελικός Κυπέλλου και στη Γερμανία, ο οποίος διεξάγεται στο Βερολίνο και βρίσκει αντιμέτωπες τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χώρας. Με άλλα λόγια, Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ, σε ένα ματς στο οποίο τα προγνωστικά είναι πιο δύσκολη υπόθεση, έστω και αν οι Βαυαροί είναι εξ ορισμού το φαβορί.

Φαβορί υπάρχει και στο Κύπελλο Ιταλίας, με τον τελικό του "Ολίμπικο" να βρίσκει αντιμέτωπες τις Μίλαν και Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία στοχεύει στο νταμπλ, ενώ οι Λομβαρδοί θέλουν να "σώσουν την παρτίδα". Απογοήτευσαν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και είναι υποχρεωμένοι να κατακτήσουν το τρόπαιο προκειμένου να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μην μείνουν εκτός διεθνούς στερεώματος για 3η σερί σεζόν.

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας, ρίχνει την αυλαία του στο "Γουέμπλεϊ", όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "μονομαχεί" με την Κρίσταλ Πάλας. Κι εδώ έχουμε φαβορί, δεδομένου ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" προτάσσουν το μέγεθός τους, έστω σε μία δύσκολη σεζόν. Βέβαια, οι Λονδρέζοι δεν πρόκειται να μην τα δώσουν όλα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχουν την ευκαιρία να βγουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Άλλωστε, η συγκεκριμένη διοργάνωση ευνοεί τις εκπλήξεις σε τελικούς.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες με... ΚΟΥΠΕΣ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

-"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

-"ΜΠΑΜΠΑ ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK