"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΠΑΣΧΑ στα ΑΣΤΕΡΙΑ

Στο "φουλ" οι μηχανές σε όλη την Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΠΑΣΧΑ στα ΑΣΤΕΡΙΑ

Εορταστικό και δη πενταήμερης ισχύος το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, με την ποδοσφαιρική Υφήλιο να μην κάνει παύση και να μας προσφέρει άπειρες επιλογές για ψυχαγωγία και στοιχηματισμό.

Οι πρώτες απονομές βρίσκονται προ των πυλών, καθώς μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας,ακολουθούν αυτοί της Ολλανδίας και της Ελβετίας. Στην πρώτη περίπτωση, ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Τσβόλε και το φαβορί είναι προφανές, με τον "Αίαντα" να έχει και τη βαριά κληρονομιά των 18 τροπαίων. Εξάλλου, στη Βέρνη, η Βασιλεία αντιμετωπίζει τη Ζυρίχη, με την πρώτη να θέλει να επιβεβαιώσει την εγχώρια κυριαρχία της, αν και ο αντίπαλός της την αμφισβητεί ευθέως.

Τελικό, αλλά στο League Cup αυτή τη φορά, έχουμε και στη Γαλλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το νέο και αδιαφιλονίκητο αφεντικό στη χώρα των "πετεινών", αλλά η Λιόν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία προκειμένου να την κοντράρει, στο ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο προάστιο "Σεν Ντενί" των Παρισίων.

Όσον αφορά στις μάχες των πρωταθλημάτων, στη Super League έχουμε την "ανάπαυση του πολεμιστή", εν όψει του τελικού Κυπέλλου και των πλέι οφ, ωστόσο δεν λείπουν τα σπουδαία ματς. Στην Premier League, η Λίβερπουλ είναι και με τη βούλα η πρωτοπόρος μετά το 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να βάλει τέλος στα 24 χρόνια δίχως τίτλο. Βέβαια, η φύση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος μας έχει διδάξει ότι στα ρηχά νερά κρύβονται οι παγίδες και η παρέα του Στίβεν Τζέραρντ καλείται να φανεί δυνατή στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νόριτς. Η Σίτι υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και έχει, θεωρητικά, ευκολότερο έργο, ενώ η 3η που διεκδικεί τον τίτλο, η Τσέλσι, υποδέχεται τη Σάντερλαντ, έχοντας στο μυαλό της και τον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η... κούρσα στην Primera Division. Η Ατλέτικο έχει αέρα τριών βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις από την Μπαρτσελόνα, με το εντός έδρας ματς απέναντι στην Έλτσε να προβάλλει ως ιδανική ευκαιρία να διατηρήσει (ή να αυξήσει) το προβάδισμά της. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την υπολογίσιμη Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα ματς που λογικά θα πρέπει να... κοπιάσει για να πάρει το "τρίποντο".

"Πρεμιέρα" στο κουπόνι κάνει η Α' Βραζιλίας (ταυτόχρονα ξεκινάει και η Β' Κατηγορία), με τις 20 ομάδες να έρχονται απευθείας από τα τοπικά πρωταθλήματα και να... ψάχνουν "πατήματα" ενόψει άλλης μίας δύσκολης σεζόν, με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές. Θεωρητικά τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν μετά το Μουντιάλ, λεπτομέρειες θα διαβάσετε στις σελίδες 73-77 του περιοδικού.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα, με υγεία!

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Πέµπτη, το Μεγάλο Σάββατο µέχρι τις 16:00 και µετά θα ανοίξουν την Τρίτη του Πάσχα. Μεγάλη Παρασκευή, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα, θα είναι κλειστά.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΠΑΣΧΑ στα ΑΣΤΕΡΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK