"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΤΑΓΟΣ

112 σελίδες στοίχημα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 17 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με αυξημένες σελίδες.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΤΑΓΟΣ

Tο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα" έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες και από τη στιγμή που ο απόλυτος σεβασμός στο αναγνωστικό κοινό είναι η δική μας "κόκκινη γραμμή", οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο Περίπτερο" ξεπέρασαν τις 100 σελίδες (112, για την ακρίβεια).

Η απαίτηση εκδηλώθηκε με πλήθος τηλεφωνημάτων και mails, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να ενδώσουμε! Μάλιστα, μπορεί η πρόκληση να είναι τεράστια, αλλά το κόστος παραμένει στο 1 ευρώ, επειδή ο σεβασμός στη σχέση μας περνάει και από την τσέπη!

Στα του τετραημέρου που έχουμε μπροστά μας, το ματς που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Λονδρέζοι απέχουν επτά βαθμούς από τη δεύτερη Άρσεναλ και θέλουν τη νίκη προκειμένου να βάλουν και τα δύο χέρια πάνω στην κούπα του πρωταθλητή, αλλά οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονται στο ανέβασμα και θέλουν το "τρίποντο" για λογαριασμό τους, ώστε να πλησιάσουν την κορυφή στους πέντε βαθμούς και να διατηρήσουν τις πιθανότητες να διεκδικήσουν αυτό που στο ξεκίνημα της σεζόν φάνταζε αδύνατο.

Η αγωνιστική στην Premier League είναι λειψή και γι' αυτό "ευθύνονται" οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου που θα διεξαχθούν στο "Γουέμπλεϊ". Άρσεναλ και Λίβερπουλ είναι τα φαβορί απέναντι σε Ρέντινγκ και Αστον Βίλα αντίστοιχα, επειδή όμως ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός έχει φτιάξει το μύθο του μέσα από τις εκπλήξεις, καλό είναι να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας.

Στην Primera Division, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βαλένθια, μετά το 3-1 επί της Παρί στη γαλλική πρωτεύουσα για το Champions League και από τη στιγμή που η διαφορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόλις δύο βαθμοί, δεν υπάρχουν περιθώρια γκέλας.

Στη Super League, τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό. Δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί καν να αγωνιστεί, καθώς ο τίτλος θα πάει στον Πειραιά οριστικά και αμετάκλητα, αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK