"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρεσβευτές στη... ΜΑΧΗ

Το ενδιαφέρον στην Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 29 Ιουλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρεσβευτές στη... ΜΑΧΗ

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται στον γ' προκριματικό γύρο, και ιδιαίτερα το Champions League παίρνει... φωτιά. Στη μάχη ρίχνεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης επί βελγικού εδάφους, προσδοκώντας σε ένα αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί ενόψει του επαναληπτικού στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι ότι οι "πράσινοι" του Γιάννη Αναστασίου καλούνται πολύ νωρίς στη σεζόν να δώσουν δύο οριακά ματς, τα οποία εν πολλοίς θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας το επόμενο δεκάμηνο.

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League ισοδυναμεί με τεράστια οικονομική ανάσα, καθώς μεταφράζεται στο ότι, στη χειρότερη περίπτωση, είναι εξασφαλισμένη η παρουσία του "τριφυλλιού" στους ομίλους του Europa League. Αντίθετα, αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί, θα χρειαστεί να δώσει ακόμη δύο ματς και να πετύχει για να βρεθεί στα γκρουπ του Europa League, ενώ είναι περιττό να τονίσουμε ότι, αν γίνει η υπέρβαση, ήτοι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μιλάμε για μια εξέλιξη που γεμίζει το ταμείο και μπορεί να οδηγήσει στο να γραφτεί διαφορετικά η ιστορία τα επόμενα χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν συνειδητοποιήσει τη δυσκολία του εγχειρήματος και πορεύονται με τη συνταγή "σεμνά και ταπεινά", η οποία πέρυσι αποτέλεσε τον οδηγό της επιτυχίας.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζενίτ, με τη ρωσική ομάδα να είναι... μεγαθήριο μπροστά στην κυπριακή, αν και οι ρωσικές ομάδες μάς έχουν συνηθίσει στο να μην αποδίδουν καλά όταν πρόκειται για ματς αποφασιστικής σημασίας. Ο ΑΠΟΕΛ έχει, θεωρητικά, πιο εύκολο έργο, αντιμετωπίζοντας την Ελσίνκι, η οποία είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στη Φινλανδία, αλλά δεν μπορεί να "τρομάξει" τους πρωταθλητές Κύπρου.

Εξάλλου, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο Europa League. Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρόκριση απέναντι στη Ροβανιέμι με μία νίκη και μία ισοπαλία, μαζεύει διαρκώς εμπειρίες, και η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων τού δίνει το δικαίωμα να ψάξει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης απέναντι σε έναν γερμανικό εκπρόσωπο, τη Μάιντς. Αν μιλούσαμε για κάποια σταθερή αξία του γερμανικού ποδοσφαίρου, τότε το έργο των Αρκάδων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και ακατόρθωτο, αλλά το όνομα της Μάιντς αφήνει ανοιχτό ένα... παράθυρο πρόκρισης, έστω και μικρό.

Eυρωπαϊκό ντεμπούτο για φέτος πραγματοποιεί και ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει κάθε λόγο να θεωρεί εαυτόν φαβορί απέναντι στη βοσνιακή Σαράγεβο. Οι Περιστεριώτες διαθέτουν ένα συμπαγές σύνολο που έχει συλλέξει, με τη σειρά του, πολύτιμες εμπειρίες τα προηγούμενα χρόνια και, με την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα, η πρόκριση θα μετατραπεί σε τυπική διαδικασία.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει το "παρών" απευθείας στα πλέι οφ του Europa League, έχοντας πάρει το... καλό εισιτήριο, ενώ ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής Ελλάδος, θα βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει ευρωπαϊκό ματς σε περίπου ενάμιση μήνα...

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρεσβευτές στη... ΜΑΧΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK