"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτο ΒΗΜΑ

Παίζουν Ευρώπη Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 28 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτο ΒΗΜΑ

Έρχεται... κύμα καύσωνα στην Ελλάδα, ανεβαίνει και το θερμόμετρο για τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Champions League και του Europa. Στη "μάχη" της πρόκρισης ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στον γ' προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο στόχος για το "τριφύλλι" είναι ξεκάθαρος: Να πάρει "καθαρή" νίκη κόντρα στους Βέλγους για να αποκτήσει το "πάνω - χέρι" για την πρόκριση στα πλέι οφ. Το μόνο που... φοβίζει τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας του, απ' εκεί και πέρα η Λεωφόρος θα είναι "καμίνι", αφού εδώ και μερικές ημέρες ο κόσμος του ΠΑΟ εξάντλησε τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Το δεύτερο "εμπόδιο" για τον ΠΑΟΚ (στον γ' προκριματικό του Europa) ακούει στο όνομα Σπαρτάκ Τρνάβα. Εννοείται ότι οι Σλοβάκοι δεν προκαλούν... δέος και ο σοβαρός "Δικέφαλος" (που είδαμε στην ρεβάνς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) θα "τσεκάρει" το εισιτήριο της πρόκρισης. Σε ευρωπαϊκό τέμπο κινείται και ο Ατρόμητος, ο οποίος ταξιδεύει στην Στοκχόλμη για να αντιμετωπίσει την ΑΪΚ, η οποία έχει αγωνιστεί ήδη σε έναν "γεμάτο" γύρο (για το πρωτάθλημα) και είναι σαφώς πιο έτοιμη για τις δύο αναμετρήσεις. Βέβαια, η ομάδα του Περιστερίου ενισχύθηκε στις μεταγραφές και μπαίνει στον... στίβο με καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Η Τίγκρες (από το Μεξικό) και η Ρίβερ Πλέιτ (από την Αργεντινή) θα μονομαχήσουν στους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν ελάχιστες διαφορές. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της Τίγκρες και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες. Παραμένουμε στην Λατινική Αμερική. Στην Α' Βραζιλίας διεξάγεται το... πρώτο πιάτο της 16ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δυνατές "κόντρες", τα Ατλέτικο Μινέιρο - Κορίνθιανς και Κορίνθιανς - Βάσκο Ντα Γκάμα. Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στην Β' Βραζιλίας, πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες και συνεχόμενες αλλαγές προπονητών, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται πολύ διάβασμα από τους παίκτες του Στοιχήματος πριν συμπληρώσουν τα δελτία τους.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτο ΒΗΜΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK