"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ψάχνουν πρόκριση

Τα βλέμματα σε Κύπελλο και League Cup! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ψάχνουν πρόκριση

Οι αγώνες Κυπέλλου και League Cup δεσπόζουν στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας και το γεγονός ότι πρόκειται για αναμετρήσεις δίχως αύριο, ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Το League Cup Αγγλίας βρίσκεται στα ημιτελικά και πλέον τα περιθώρια λάθους έχουν στενέψει απελπιστικά. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ και το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς, καθώς οι Λονδρέζοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί ως σύνολο, αλλά οι "κόκκινοι", σε δύο ματς, μπορούν να ξεπεράσουν το οποιοδήποτε εμπόδιο και καλό θα είναι να κρατηθεί μικρό καλάθι. Άλλωστε, μόλις μερικές μέρες πέρασαν από τη συντριβή των "μπλε" στο Κύπελλο Αγγλίας (4-2 από την Μπράντφορντ). Στο δεύτερο ημιτελικό, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ, με τα "σπιρούνια" να κουβαλούν προβάδισμα ενός γκολ (1-0) από την πρώτη αναμέτρηση, ενώ στα υπέρ τους είναι το ότι ο αντίπαλός τους αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά. Σημειώνεται, όμως, ότι η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχασε εντός έδρας από τη Λέστερ (2-1) για το FA Cup, αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι τα πάντα γίνονται σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Στα προημιτελικά βρίσκεται το Copa del Rey. Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη (1-0), εντός έδρας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απέκτησε σαφές προβάδισμα, αλλά το "Βιθέντε Καλδερόν" ουδέποτε τα τελευταία χρόνια ήταν ένας ιδανικός προορισμός για... εκδρομή. Οι "μπλαουγκράνα" γνωρίζουν ότι απέναντί τους θα βρουν έναν σαφώς πιο επιθετικό αντίπαλο, σε σύγκριση με το ματς στο "Καμπ Νόου", ο οποίος μάλιστα απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον προηγούμενο γύρο. Η Βιγιαρέαλ θα υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 στην έδρα της Χετάφε, ενώ Μπιλμπάο και Μάλαγα βρίσκονται στην αφετηρία (0-0 το 1ο ματς). Η Σεβίλλη σκόραρε στο φινάλε στην έδρα της Εσπανιόλ και παρά το ότι έχασε 3-1, το εκτός έδρας γκολ της επιτρέπει να ορέγεται την πρόκριση.

Σε πιο πρώιμο στάδιο, στους "16", βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδος, φάση για την οποία μεσοβδόμαδα διεξάγονται οι επαναληπτικοί. Δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΟΦΗ, μπορούν κάλλιστα να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τα προημιτελικά, με τους "ερυθρόλευκους" να περνούν (3-0) άνετα από το Αλκαζάρ, απέναντι στον Τύρναβο, ενώ οι Κρητικοί συνέτριψαν (4-0) τον Πανθρακικό και μάλιστα στην Κομοτηνή.

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα νίκησαν με το ίδιο σκορ, 2-1, Βέροια και Χανιά αντίστοιχα και απέκτησαν το προβάδισμα, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, επίσης με το ίδιο σκορ (1-1). Τώρα, ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, η ΑΕΚ την Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Αστέρας Τρίπολης τον Ηρακλή.

Το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης των ομίλων, με τα ακόμη πιο σπουδαία, τις νοκ άουτ αναμετρήσεις, να αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Από τη στιγμή που ομάδες όπως η Γκάνα, η Αλγερία, το Καμερούν και η Ακτή Ελεφαντοστού κινδυνεύουν να μείνουν εκτός των προημιτελικών, είναι σαφές ότι το ενδιαφέρον αυξάνεται κατακόρυφα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ψάχνουν πρόκριση

News 24/7

24MEDIA NETWORK