"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

Eυρωπαϊκό τριήμερο εν όψει, αλλά πριν από την 4η αγωνιστική του Champions League και του Europa, τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα περιλαμβάνουν σπουδαίες αναμετρήσεις. Αρχίζοντας από τη Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο την τελευταία διετία μας έλειψε, είναι η αλήθεια. Οι δύο ομάδες πέρασαν δύσκολα το τελευταίο διάστημα, με τους "πράσινους" να θέλουν να επουλώσουν τις πληγές μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Ενωση να θέλει να περάσει στην επόμενη μέρα, μετά τη συμφωνία με τον τεχνικό Πογιέτ.

Ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι του πλανήτη διεξάγεται στον ιταλικό βορρά, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο. Τόσο η Γηραιά Κυρία, όσο και η "γκρανάτα" δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους και μάλιστα η ροή των αποτελεσμάτων τα έφερε έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον "αιώνιο" αντίπαλό τους. Βέβαια, αυτή η "μάχη" αφορά κυρίως στο γόητρο και λιγότερο τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς σε αυτά έχουμε τη "σύνοδο κορυφής" του "Τζουζέπε Μεάτσα", ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στην κορυφή και θέλουν να περάσουν νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα, αποδεικνύοντας ότι φέτος είναι το... αφεντικό στη γειτονική χώρα. Βέβαια, μένει να δούμε ποια είναι η γνώμη της Νάπολι για την παραπάνω εκτίμηση, με τους "παρτενοπέι" να εκδράμουν στη Γένοβα (με Τζένοα).

Ματς με έντονο παρασκήνιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην αγγλική Premier League. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα βρίσκεται στους δύο πάγκους. Γίργκεν Κλοπ εναντίον Ζοσέ Μουρίνιο και... όποιος αντέξει. Ο Πορτογάλος, πάντως, κινδυνεύει άμεσα με απόλυση από τους "μπλε" του Λονδίνου και μένει να δούμε αν η ομάδα του μπορεί να ορθώσει ανάστημα, κάτι που φέτος δεν έχει κάνει, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK