"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε ρυθμούς... ΣΑΜΠΑ

Εξι πρεμιέρες! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε ρυθμούς... ΣΑΜΠΑ

Το στοίχηµα δεν... σταµατά ποτέ! "Γεµίζει" µε παιχνίδια (και επιλογές) το κουπόνι, αφού αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινούν - µεταξύ άλλων - τα πρωταθλήµατα σε Αυστρία, Ελβετία, Ουκρανία, Ρουµανία, Σερβία και Βοσνία. Στις δύο πρώτες χώρες, η Σάλτσµπουργκ (Αυστρία) και Βασιλεία (Ελβετία) είναι και φέτος τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου... Ταυτόχρονα διεξάγονται οι τελικού Σούπερ Καπ σε Βέλγιο (Κλ. Μπριζ - Σταντάρ Λ.) και Ρωσία (ΤΣΣΚΑ Μ. - Ζενίτ), οι οποίοι αποτελούν το πρόγευµα για τα πρωταθλήµατα των δύο χωρών, που θα κάνουν πρεµιέρα την ερχόµενο Σαββατοκύριακο.

"Μεγάλα" µατς διεξάγονται στην 16η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας, µε τη σηµαντική υποσηµείωση ότι σε Παλµέιρας και Σάντος προέκυψαν προβλήµατα, καθώς σηµαντικοί παίκτες ενσωµατώθηκαν µε την Ολυµπιακή οµάδα της "σελεσάο". Η πρωτοπόρος Παλµέιρας φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία αν και βρίσκεται στο "-9" από την κορυφή, κάνει όνειρα... τίτλου (!) και το συγκεκριµένο παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για να αποδείξει ότι "είναι ακόµη ζωντανή".

Σπουδαία αναµέτρηση και στο Πόρτο Αλέγκρε, εκεί όπου η Γκρέµιο υποδέχεται την Σάο Πάολο, η οποία "έχασε" σηµαντικούς παίκτες στο µεταγραφικό παζάρι και το τεχνικό επιτελείο ζητεί (από τη διοίκηση)... ενισχύσεις. Να τονίσουµε εδώ ότι η εβδοµάδα που πέρασε ήταν... καυτή στην Βραζιλία, αφού αρκετές οµάδες ενισχύθηκαν στο µεταγραφικό παζάρι, µάλιστα η Φλαµένγκο απέκτησε τον "σταρ" Ντιέγκο, ο οποίο έµεινε "ελεύθερος" από την Φενέρ. Η απόλυση προπονητή (της... εβδοµάδας) έγινε στην Αµέρικα Μινέιρο, αφού αποτέλεσε "παρελθόν" ο Πορτογάλος Σέρτζιο Βιέιρα και η διοίκηση µέχρι χθες αναζητούσε τον αντικαταστάτη του.

Αµφίρροπες αναµετρήσεις προσφέρουν και τα πρωταθλήµατα Β’ Βραζιλίας, Κολοµβίας, Περού, Παραγουάης, ΗΠΑ, Μεξικό, µε αµείωτους ρυθµούς συνεχίζεται η δράση σε Σουηδία, Νορβηγία, στο κουπόνι υπάρχουν και "δυνατά" φιλικά προετοιµασίας, ξεχωρίζουν τα "τετ α τετ" Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντόρτµουντ (µάλιστα οι "κόκκινοι διάβολοι" θα... συναντήσουν και την συµπολίτισσα Σίτι) και Ιντερ - Παρί Σεν Ζερµέν.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε ρυθμούς... ΣΑΜΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK