"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε θέσεις ΜΑΧΗΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε θέσεις ΜΑΧΗΣ

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν περάσει για τα καλά του δρόμου τα μισά και πλέον το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Στα... δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λίγκα, το ενδιαφέρον αναφορικά με τον πρωταθλητή έχει ατονίσει, καθώς ο Ολυμπιακός κάνει... περίπατο. Τώρα, όμως, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 24 βαθμοί, πλην όμως το πάθος είναι... ιερό και πολλές φορές τα προγνωστικά πάνε περίπατο στη μεταξύ τους "μάχη". Η ΑΕΚ των οκτώ σερί νικών μέσα στο 2016 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δοκιμάζεται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την αξιόμαχη Ξάνθη.

Ντέρμπι κορυφής έχουμε στην αγγλική Premier League. Η πρωτοπόρος Λέστερ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Σίτι που την καταδιώκει κι εμείς οφείλουμε να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 11 χρόνια, ο τίτλος καταλήγει στην ομάδα που στην αρχή του Φεβρουαρίου βρίσκεται στην 1η θέση! Εξάλλου, μπορεί βαθμολογικά να μην διαγράφουν την καλύτερη πορεία, αλλά μία αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάντα εξόχως ενδιαφέρουσα.

Στη γερμανική Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου παίζει στην έδρα της Λεβερκούζεν, σε μία θεωρητικά δύσκολη αποστολή, ενώ η 3η της βαθμολογίας Χέρτα υποδέχεται τη 2η Ντόρτμουντ. Μπορεί το δίδυμο των Μπάγερν και Ντόρτμουντ να έχει ξεφύγει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά από την 3η θέση και κάτω γίνεται ένας "μικρός χαμός".

Στην Α’ Ιταλίας, μάλλον ισχύει το "νηνεμία πριν από την καταιγίδα". Η Γιουβέντους των 13 σερί νικών φιλοξενείται από τη Φροζινόνε, ενώ η Νάπολι των 7 διαδοχικών επιτυχιών υποδέχεται επίσης νεοφώτιστη ομάδα, την Κάρπι. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν με νίκη και να λύσουν μία και καλή τις διαφορές τους το μεθεπόμενο Σάββατο (Γιουβέντους – Νάπολι, στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής).

Στο κουπόνι βρίσκεται και το ανανεωμένο πρωτάθλημα της Αργεντινής, το οποίο διατηρεί... αμετανόητους οπαδούς και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" σας έχουν έναν κατατοπιστικό οδηγό για να μην είσαστε αδιάβαστοι στην πρεμιέρα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σε θέσεις ΜΑΧΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK