"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ για τους "16"

Με το βλέμμα στην Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ για τους "16"

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα και πλέον τα λάθη δεν συγχωρούνται, επιστροφή δεν υπάρχει. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες από τη 2η έως την 4η αγωνιστική και οι 9 βαθμοί τον φέρνουν στο κατώφλι της πρόκρισης στους "16", καθώς οι δύο ήττες από την Μπάγερν Μονάχου κάθε άλλο παρά εκτός προγράμματος χαρακτηρίζονται.

Το βήμα που απομένει για τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, πρέπει να γίνει στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", απέναντι στην Αρσεναλ, η οποία έφυγε με σκυμμένο κεφάλι τις προηγούμενες τρεις φορές που δοκίμασε την τύχη της στο Φάληρο.

Βέβαια, μία εκ των κορυφαίων αγγλικών ομάδων δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη λεία ούτε καν γι’ αστείο, όσο και αν οι "κανονιέρηδες" του Αρσέν Βενγκέρ θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, ενώ πέρα από τα ματς με τους Πειραιώτες, έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με το συνολικό τους απολογισμό επί ελληνικού εδάφους να βρίσκεται στο 2-1-5!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ζευγάρια, το Τσέλσι – Πόρτο είναι η έτερη "μητέρα των μαχών", με τη νυν και την πρώην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να προετοιμάζονται για μάχη. Αν η Ντινάμο Κιέβου νικήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τσεκάρει την πρόκριση και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει χώρος και για τις δύο ομάδες που καλούνται να "φάνε τα μουστάκια τους" στο Λονδίνο. Εξάλλου, ορατό είναι το ενδεχόμενο του αποκλεισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παίζει στην έδρα της πρωτοπόρου Βόλφσμπουργκ και δεν μπορεί να είναι σίγουρη ακόμη και με την ισοπαλία.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να δοκιμάζεται από την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία και τους εκπροσώπους της Τρίπολης να αντιμετωπίζουν επίσης γερμανική ομάδα, τη Σάλκε, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Στόχος των δύο ελληνικών ομάδων είναι κατά βάση η καλή εμφάνιση και -γιατί όχι;- το θετικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει το ηθικό εν όψει των επερχόμενων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ για τους "16"

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK