"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στοιχηματικό ΠΑΡΤΙ!

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στοιχηματικό ΠΑΡΤΙ!

Η 15η αγωνιστική της Bundesliga προσφέρει το ματς που οι περισσότεροι "παλιοί" φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα περιμένουν "πώς και πώς": Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και μένει να δούμε αν κάποιος μπορεί να βάλει "στοπ" στο αήττητο σερί των Βαυαρών, οι οποίοι έχουν απολογισμό 13-1-0 και φυσικά πορεύονται με άνεση προς την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση (σερί 7-2-0), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γκλάντμπαχ δεν έχασε πέρυσι από την Μπάγερν, καθώς πήρε το εντός έδρας 0-0, ενώ θριάμβευσε στο Μόναχο (2-0). Σπουδαίο ματς είναι και αυτό ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ, με τους "λύκους" να βρίσκονται στην 3η θέση και να υποδέχονται τους Βεστφαλούς, τη μοναδική ομάδα που βρίσκεται σε μονοψήφια απόσταση από την Μπάγερν στη βαθμολογία.

Στα δικά μας, τη Super League, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, σε μία αναμέτρηση μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου. Ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να συνέλθει μετά την εξοντωτική ποινή που επέφερε η μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω επεισοδίων και το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια δεν είναι ό,τι πιο εύκολο ως αποστολή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που προηγήθηκε η ήττα από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Στην ισπανική Primera Division, η Βαλένθια δεν έπαιζε έστω υποφερτό ποδόσφαιρο και η απόλυση του τεχνικού Νούνο Εσπίριτο δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Ο αντικαταστάτης του, Γκάρι Νέβιλ, είναι ο άνθρωπος - έκπληξη που θα κληθεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά", αν και ο αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα και δεν επιτρέπει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας.

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει την πορεία... αναρρίχησης προς τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ταξιδεύει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο που βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, αλλά στον περσινό τελικό του Κυπέλλου είχε κοντράρει τη Γηραιά Κυρία και παρόμοια αντίδραση ψάχνει και τώρα. Η πρωτοπόρος Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια, ενώ εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν Ιντερ και Φιορεντίνα, απέναντι σε Τζένοα και Ουντινέζε αντίστοιχα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στοιχηματικό ΠΑΡΤΙ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK