"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": Συμπληρώθηκε το ΠΑΖΛ

Σέντρα σε Super League, Primera Division και Bundesliga! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": Συμπληρώθηκε το ΠΑΖΛ

Προτελευταίο τριήμερο για τον Αύγουστο και οι τρεις αφίξεις είναι τόσο σημαντικές, που ουσιαστικά... ολοκληρώνουν τον θεατή και τον παίκτη του Πάμε Στοίχημα. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι το πιο εμπορικό του πλανήτη, αλλά είναι... δικό μας, και αυτό το καθιστά δημοφιλέστατο στις προτιμήσεις.

Για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός έχει την "ετικέτα" του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να έπονται, πιθανότατα από απόσταση. Την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, δύο ομάδες που κάνουν γερά βήματα την τελευταία πενταετία και σταθεροποιούνται σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι νεοφώτιστες, Κέρκυρα και Νίκη Βόλου, έκαναν κινήσεις που τους επιτρέπουν να ατενίζουν το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία, την ώρα που οι Πανιώνιος, Καλλονή και Βέροια βρίσκονται σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με τις περισσότερες εταιρίες στοιχηματισμού.

Αυτό που ευχόμαστε είναι να δούμε καλό θέαμα, και νεαρούς παίκτες να "αρπάζουν" τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν ώστε να αποδείξουν ότι η οικονομική δυσκολία έχει και θετικά.

Σαφώς πιο λαμπερή είναι η έναρξη στην ισπανική Primera Division και τη γερμανική Bundesliga. Αρχίζοντας από τους κυρίαρχους της Ευρώπης τη σεζόν που μας πέρασε, τους Ισπανούς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης "θύμωσαν" με την εκπληκτική πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης, που την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Οι "μπλαουγκράνα" απάντησαν (μεταξύ άλλων) με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, οι "μερένχες" με αυτή του Χάμες Ροντρίγκες, και πολλοί υποστηρίζουν ότι η κούρσα φέτος θα αφορά σε αυτά τα δύο... άλογα. Βέβαια, με μια προσεκτική ματιά, μπορεί η Ατλέτικο να μην έχει Ντιέγκο Κόστα στο ρόστερ, αλλά ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, πλέον έχει 15-16 επιλογές πρώτης γραμμής, και δείχνει ικανή να διατηρηθεί στο ψηλότερο επίπεδο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η «φλόγα» του τεχνικού Ντιέγκο Σιμεόνε παραμένει άσβεστη και μεταδίδεται στους παίκτες του.

Αντίθετα, τα πράγματα είναι μονοδιάστατα στην Bundesliga. Η Μπάγερν Μονάχου είναι και φέτος το "αφεντικό" στο πρωτάθλημα που κόβει τα περισσότερα εισιτήρια στον πλανήτη, με την Ντόρτμουντ να της παίρνει το Σούπερ Καπ προ εβδομάδος, αλλά να μη δείχνει ότι έχει το βάθος να κυνηγήσει τους Βαυαρούς μέχρι το τέλος. Βέβαια, τα προγνωστικά έχουν διαψευσθεί ουκ ολίγες φορές, αν και τόσο οι φιναλίστ του Champions League του 2013, όσο και ο υπόλοιπος ανταγωνισμός (Σάλκε, Λεβερκούζεν) θα χρειαστεί να κάνουν τη μία υπέρβαση μετά την άλλη για να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό που αναμένεται να επιβάλει το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": Συμπληρώθηκε το ΠΑΖΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK