"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με επίκεντρο τους αγώνες Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν-Ίντερ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Οι τελευταίες υποχρεώσεις, για το 2014, των Εθνικών ομάδων πέρασαν στην ιστορία και στο χέρι μας κρατάμε ένα γεμάτο κουπόνι, με τη δράση στα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του πλανήτη να χτυπάει κόκκινο. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα ακολουθεί η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και του Europa League και η προσοχή θα πρέπει να είναι αυξημένη, κάτι που είναι αναγκαίο και λόγω του ότι η αφθονία στις επιλογές, κάποιες φορές, περισσότερο μπερδεύει, παρά βοηθάει την κατάσταση.

Τα σπουδαία ντέρμπι είναι πάντα αυτά που κρύβουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ένα τέτοιο διεξάγεται στον ιταλικό βορρά. Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ιντερ, σε μία αναμέτρηση με κοινή έδρα και τεράστια αντιπαλότητα. Τη δεδομένη στιγμή, "ροσονέρι" και "νερατζούρι" δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι μόλις δύο στα τελευταία επτά. Μάλιστα, η Ίντερ προέβη και σε αλλαγή προπονητή κατά το διάστημα της διακοπής, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον προπονητή των τριών πρωταθλημάτων, να αντικαθιστά τον Βάλτερ Ματσάρι και να ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο. Το να προβούμε σε ασφαλή προγνωστικά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι μάλλον παρακινδυνευμένο, αλλά είναι δεδομένο ότι η παρακολούθηση του αγώνα συνοδεύεται από τεράστιο ενδιαφέρον.

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται και στην Premier League, με την Αρσεναλ να περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται στην 6η θέση και η κατάκτηση του τίτλου είναι ένας ευσεβής πόθος και τίποτα περισσότερο, κάτι που ισχύει και για τους "κόκκινους διαβόλους" που βρίσκονται μία θέση πιο χαμηλά, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο. Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ είναι ότι δεν έχει νίκη έπειτα από πέντε αναμετρήσεις μακριά από το "Ολντ Τράφορντ", κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να πετύχει στην πρωτεύουσα, καταφέρνοντας ακόμη ένα καίριο πλήγμα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή.

Στην Bundesliga, οι τέσσερις από τις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας παίζουν μεταξύ τους. Η Μπάγερν υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ και το Ανόβερο τη Λεβερκούζεν, ενώ η τρίτη της βαθμολογίας Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και, αν είναι εφικτό, να πιάσει τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ, η οποία δοκιμάζεται στο Γκένζελκιρχεν, με αντίπαλο την Σάλκε.

Στην Primera, η Μπαρτσελόνα δεν βρισκόταν στα καλύτερά της πριν από τη διακοπή και παρά το ότι παίζει στην έδρα της, η Σεβίλλη είναι ομάδα που μπορεί να της βάλει δύσκολα, αρκεί να μην φοβηθεί το ματς, κάτι που την τελευταία διετία έχει συμβεί αρκετές φορές, στα δύσκολα. Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Εϊμπάρ που έχει μόλις μία νίκη σε πέντε εντός έδρας ματς.

Στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και πλησίασε την κορυφή στον έναν βαθμό. Τώρα ψάχνει τη νίκη στο Μετς, ενώ οι Μαρσεγιέζοι υποδέχονται την 4η της βαθμολογίας Μπορντό.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK