"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τα "θηρία" και η... πρωτάρα!

Τα ημιτελικά του Euro "κλέβουν" την παράσταση και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Ιουλίου έχουν όλο το ρεπορτάζ από τα "στρατόπεδα" των "μονομάχων".

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τα "θηρία" και η... πρωτάρα!

Στη Λυών θα "παλέψουν" Πορτογαλία και Ουαλία, ενώ στην Μασσαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες Γερμανία και Γαλλία. Στις δισέλιδες αναλύσεις του περιοδικού θα βρείτε πλούσια στατιστικά στοιχεία και για τις 4 εθνικές ομάδες και προτάσεις για όλα τα... γούστα. Ταυτόχρονα συνεχίζονται τα προκριματικά σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα, ενώ "επιστρέφει" το Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ημιτελική φάση.

Τρία ματς απομένουν για να μάθουμε το νέο "βασιλιά" της Ευρώπης. Μεσοβδόμαδα (Τετάρτη και Πέμπτη) διεξάγονται οι ημιτελικοί του "Euro 2016", με δύο "βαριά χαρτιά" (Γαλλία, Γερμανία), ένα πολύ δυνατό αουτσάιντερ (Πορτογαλία) και μία... Σταχτοπούτα (Ουαλία). Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά.

Την Τετάρτη (22.00), η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουαλία στο Λυών, στην 1η επίσημη αναμέτρηση της ιστορίας μεταξύ των δύο ομάδων. Από τη μία οι Ιβηρες του Φερνάντο Σάντος, οι οποίοι έφτασαν τόσο μακριά με 5 "Χ" σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έχοντας προκριθεί εις βάρος της Κροατίας στην παράταση και με την Πολωνία στα πέναλτι. Από την άλλη, η πρωτοεμφανιζόμενη σε τελικά Euro... συμμορία που έχει αρχηγό τον Γκάρεθ Μπέιλ. Οι Ουαλοί όχι μόνο πρώτευσαν σε όμιλο με την Αγγλία, αλλά έχουν σημειώσει 10 γκολ σε 5 αναμετρήσεις και διαθέτουν τη 2η καλύτερη επίθεση του τουρνουά. Οι εκτιμήσεις φέρνουν την Πορτογαλία σε ρόλο φαβορί, αν και λόγω του ότι "εκ φύσεως" δίνει "κλειστό" χαρακτήρα στους αγώνες της, δεν αποκλείεται να μας επιφυλάσσει ακόμη ένα "μεγάλο" -σε διάρκεια και συγκινήσεις- βράδυ.

Μία μέρα μετά, την Πέμπτη (22.00), η Γαλλία υποδέχεται τη Γερμανία, έστω και αν αναφέρεται ως τυπικά φιλοξενούμενη, στη Μασσαλία, σε ένα σαφώς πιο εμπορικό "ζευγάρι". Οι "πετεινοί" έφτασαν στους "4" δίχως ιδιαίτερο κόπο, καθώς ταλαιπωρήθηκαν ελάχιστα από κάρτες και τραυματισμούς, ενώ όλα τους τα ματς τελείωσαν στο 90λεπτο. Από την άλλη, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια "ξόρκισε" το ιταλικό... φάντασμα, πλην όμως η επικράτησή της στα πέναλτι κόστισε ακριβά, καθώς έχει 3 δεδομένες απουσίες (Χούμελς, Γκόμεζ, Κεντίρα). Εδώ οι εκτιμήσεις είναι ακόμη πιο παρακινδυνευμένες και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις, καθώς το σετ είναι ισορροπημένο και στα 3 σκέλη του.

Επιστροφή στη δράση για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία, ενώ η Ντελ Βάλε από τον Ισημερινό περιμένει την αργεντίνικη Μπόκα Τζούνιορς στο υψόμετρο του Κίτο.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"ΚΟΨΕ - ΡΑΨΕ" με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τα "θηρία" και η... πρωτάρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK