"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΙ στην αρένα

Ευρωπαϊκό μενού στο στοίχημα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΙ στην αρένα

Η 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και του Europa League βρίσκεται προ των πυλών και το σίγουρο είναι ότι πολλά εισιτήρια πρόκρισης θα βρουν κατόχους μετά τα ματς που διεξάγονται μεσοβδόμαδα.

Αρχίζοντας με το Champions League, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την πιθανότατα, πιο δύσκολη αποστολή από τις έξι του 1ου ομίλου. Αγωνίζεται στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο και το ιδανικό θα ήταν να πάρει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει το "αφεντικό", αναφορικά με τη διεκδίκηση της 2ης θέσης. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι οι φιναλίστ του περσινού Champions League... "δαγκώνουν", μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 3-2 δεν έχουν δεχθεί καν γκολ και θέλουν τη νίκη για να "αγκαλιάσουν" την πρωτιά. Το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, επειδή καλούνται να δώσουν ένα ματς υψηλών απαιτήσεων δίχως να έχει προηγηθεί κάποιο επίσημο ματς τις τελευταίες 17 μέρες. Τα όσα, δυσάρεστα, συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου "έβαλαν λουκέτο" στα πρωταθλήματα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά ο Μίτσελ και οι παίκτες του καλούνται να βρουν λύσεις και να σταθούν στο συνήθως... κατηφορικό "Βιθέντε Καλντερόν". Υπάρχει πάντως και ο καλός οιωνός, καθώς η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει επί ισπανικού εδάφους είναι ο Αρης, ο οποίος, προ τετραετίας, είχε υποτάξει την Ατλέτικο, στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Europa League δεν έχει αποδώσει ιδανικά, αλλά οι ομάδες μας έχουν ακόμη μία προσπάθεια για να κυνηγήσουν την πρόκριση και να προσφέρουν στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην έδρα της Ντιναμό Μινσκ και θέλει την πρώτη από τις δύο νίκες που μάλλον έχει ανάγκη για να προχωρήσει. Την ίδια ώρα, το ιδανικό θα ήταν να χάσει βαθμούς η Γκινγκάμπ με αντίπαλο τη Φιορεντίνα που με τη σειρά της έχει προκριθεί. Αν αυτό δεν συμβεί, ο "δικέφαλος" θα χρειάζεται όχι μόνο δύο νίκες, αλλά και σκορ καλύτερο του 2-0 απέναντι στην Γκινγκάμπ, καθώς τόσο είχε χάσει στη Γαλλία.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πήρε κάτι απέναντι στην Τότεναμ και πλέον η 2η θέση απέχει τέσσερις βαθμούς, όσο και η κορυφή. Αν, όμως, νικήσει την Μπεσίκτας, θα την πλησιάσει στον πόντο και θα ελπίζει μέχρι το φινάλε, πιθανότατα δίχως να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ο "τρίτος της παρέας", ο Παναθηναϊκός, αποκλείστηκε, καθώς μάζεψε μόλις έναν βαθμό. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, πάντως, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για κάτι καλό στην παγωμένη Μόσχα, απέναντι στην Ντινάμο, προκειμένου να ενισχύσουν το γόητρό τους (και την εθνική βαθμολογία...).

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού, έχουμε τη σπουδαία ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα. Η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε στο 0-0 με τη Ρίβερ Πλέιτ στο "Μπομπονέρα" και οι λογαριασμοί των δύο ομάδων θα κριθούν οριστικά στο "Μονουμεντάλ". Οι γηπεδούχοι της Ρίβερ έχουν, θεωρητικά, ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σε τέτοιου είδους ντέρμπι, τα προγνωστικά είναι κάτι παραπάνω από παρακινδυνευμένα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΙ στην αρένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK