"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία δεσπόζει στην προημιτελική φάση του Euro και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου «έχουν» όλο το ρεπορτάζ από κάθε... στρατόπεδο, όπως επίσης και για τις αναμετρήσεις Ουαλία - Βέλγιο, Γαλλία - Ισλανδία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Ταυτόχρονα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα πρωταθλήματα σε Α' και Β' Βραζιλίας, στην «μεγάλη» κατηγορία ξεχωρίζει το ντέρμπι «μίσους» Ιντερνασιονάλ - Γκρέμιο. Ταυτόχρονα στην Κολομβία έχουμε σέντρα στον Β' γύρο («Κλαουσούρα»).

Το προσεχές τριήμερο διεξάγεται το «κυρίως πιάτο» της πιο κρίσιμης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ήτοι οι τρεις προημιτελικοί.

Την Παρασκευή (22.00), η Ουαλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο στη Λιλ και παρά το ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» του Μαρκ Βίλμοτς είναι, θεωρητικά, το ακλόνητο φαβορί, ουδείς μπορεί να παραγνωρίζει το πόσο σκληροτράχηλη είναι η... παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και με βασικότερο όπλο την ομοιογένεια και την παντελή έλλειψη άγχους, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον σούπερ φορμαρισμένο Εντέν Αζάρ και τους έτερους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς του Βελγίου.

Το Σάββατο (22.00), σειρά παίρνει το απόλυτο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Η Γερμανία «διασταυρώνει τα ξίφη της» με την Ιταλία στο Μπορντό και ψάχνει την 1η νίκη στην ιστορία της, σε επίσημο ματς, απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα». Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε καθοδηγούνται πιθανότατα από τον καλύτερα προετοιμασμένο τεχνικό του τουρνουά, η προσήλωσή τους στην τακτική είναι απαράμιλλη και με αυτόν τον τρόπο δείχνουν να ξεπερνούν την έλλειψη σπουδαίων προσωπικοτήτων. Εξάλλου, η «νασιονάλμανσαφτ» καλείται να βάλει τέλος στην... κατάρα, καθώς σε 8 επίσημα ματς απέναντι στην Ιταλία, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη σε 8 απόπειρες («4 στα 4» οι Ιταλοί σε νοκ άουτ, ισάριθμα «Χ» σε φάσεις των ομίλων).

Η αυλαία των προημιτελικών πέφτει την Κυριακή (22.00), οπότε η Γαλλία υποδέχεται την Ισλανδία στο Σεν Ντενί. Ουδείς αμφιβάλλει ότι οι «τρικολόρ» είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι αριθμοί αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο καλύτεροι είναι οι «Βίκινγκς» από αυτό που νομίζουμε: Σκόραραν σε όλα τα ματς του τουρνουά, στο οποίο πορεύονται αήττητοι, πέτυχαν γκολ και στα 5 τελευταία απέναντι στους Γάλλους, ενώ σκόραραν στα 28 από τα τελευταία 30 ματς που έδωσαν, επίσημα και φιλικά. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν (δίχως τους τιμωρημένους Καντέ και Ραμί) ίσως θα πρέπει να μοχθήσει περισσότερο του αναμενομένου για να πάρει την πρόκριση.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ - ΡΑΨΕ» με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

News 24/7

24MEDIA NETWORK