"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": To κουπόνι της... ΦΩΤΙΑΣ!

Τριήμερη στοιχηματική πανδαισία με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Super League, Primera Division, Serie A, Bundesliga, Ligue 1! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": To κουπόνι της... ΦΩΤΙΑΣ!

Οι Βουλευτικές Εκλογές δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής της Super League, η οποία διεξάγεται μεσοβδόμαδα, δυναμώνοντας ένα ούτως ή άλλως ιδιαίτερα ποιοτικό κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι των "δικεφάλων" στην Θεσσαλονίκη και δη την Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν έδαφος στο ξεκίνημα και θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει η απόσταση των πέντε βαθμών από την κορυφή. Την ίδια ώρα, η "Ενωση" δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει άμα τη επιστροφή της στα σαλόνια και τώρα έχει μπροστά της το απόλυτο «κρας τεστ», για να δει πού... βρίσκεται.

Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στα Πηγάδια, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Ξάνθη, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά το "στραπάτσο" στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό.

Εξάλλου, φουλ δράση υπάρχει σε κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία), ενώ το αγγλικό League Cup και το Copa Sudamericana μας βάζουν στη λογική των εκπλήξεων που πολλές φορές κρύβουν οι συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": To κουπόνι της... ΦΩΤΙΑΣ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK