"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ των Βερμούδων

Συνέχεια με Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", οι οποίες κυκλοφορούν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ των Βερμούδων

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και του Europa League βρίσκεται προ των πυλών και στην κορυφαία διοργάνωση, ο Ολυμπιακός ψάχνει τους πρώτους βαθμούς. Κόντραρε την Μπάγερν στο Φάληρο, αλλά έμεινε με άδεια χέρια και όσο και αν το 3-0 υπέρ των Βαυαρών αδικεί την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδος, το τι έγινε περνάει σε δεύτερη μοίρα. Επόμενη πρόκληση είναι το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, η οποία μάλιστα είχε πολύ πιο οδυνηρή πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Οι Πειραιώτες έχουν πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στο "Εμιρεϊτς" και η αλήθεια είναι ότι οι "κανονιέρηδες" κάθε άλλο παρά ανίκητοι δείχνουν. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για δοκιμασία σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ η παράδοση του Ολυμπιακού στην Αγγλία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς σε 12 ματς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες και ο συντελεστής τερμάτων είναι 3-37. Μάλλον ισχύει ότι "χειρότερα δεν γίνεται"!

Στο Europa League, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στην ισοπαλία απέναντι σε Kαμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα και τώρα δοκιμάζονται με... Γερμανούς. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Ντόρτμουντ, σε ένα απόλυτο κρας τεστ, μόλις μερικές μέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι Αρκάδες μετρούν τις δυνάμεις τους με την Σάλκε στο Γκέλζενκιρχεν.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ των Βερμούδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK