"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΒΑΣΕΙΣ πρόκρισης

Στη "μάχη" των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ οι ελληνικές ομάδες! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 18 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΒΑΣΕΙΣ πρόκρισης

Μεσοβδόμαδο κουπόνι με "πλούσιο" πρόγραμμα είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας και αυτές που δεσπόζουν είναι οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Αρχίζοντας από την κορυφαία διοργάνωση, θεωρητικά όλες οι ομάδες είναι κερδισμένες, καθώς αν υπολογίσουμε την τηλεοπτική μοιρασιά, ακόμη και οι αποκλεισμένοι θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα και θα εισπράξουν μίνιμουμ 7.000.000 ευρώ. Η διαφορά, όμως, είναι μεγάλη, καθώς η είσοδος στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης προσφέρει το λιγότερο 18.000.000 και γίνεται αντιληπτό ότι "θα πέσουν κορμιά". Τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι τα Βαλένθια – Μονακό και Λάτσιο – Λεβερκούζεν, καθώς πρόκειται για "μονομαχίες" που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα κατευθείαν στα γκρουπ. Από τη συγκεκριμένη διαδικασία οφείλει να περάσει και η... άμαθη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ακλόνητο φαβορί με την Κλαμπ Μπριζ), ενώ το "παρών" δίνει και η Σκεντερμπέου, η οποία αν περάσει θα γίνει η 1η αλβανική ομάδα που θα παίξει σε ομίλους.

Το ελληνικό ενδιαφέρον, βέβαια, επικεντρώνεται στο Γιουρόπα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε με την Μπριζ, τώρα έχει τη 2η ευκαιρία, αν και το ματς με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται (τεταμένο κλίμα, υπάρχει θρησκευτική προέκταση). Βέβαια, το "τριφύλλι" θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με δύο σοβαρές εμφανίσεις και η ρεαλιστική προσέγγιση αναφέρει πως οτιδήποτε λιγότερο από δύο νίκες, θα είναι αποτυχία. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει ήδη δύο εμπόδια (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σπαρτάκ Τρνάβα) και μπορεί η δανική Μπρόντμπι να είναι σαφώς πιο υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά δεν μπορεί να "τρομάξει" τον ισορροπημένο "Δικέφαλο". Αντίθετα, ο Ατρόμητος έχει ένα... βουνό μπροστά του, καθώς υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και καλείται να κάνει την υπέρβαση, αν και οι δύο νίκες με την ΑΪΚ Στοκχόλμης "άνοιξαν την όρεξη".

Η δράση, όμως, δεν σταματάει εδώ, καθώς υπάρχει πλήρης αγωνιστική σε όλες τις αγγλικές κατηγορίες πλην της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το ενδιαφέρον κεντρίζουν και οι 20 αναμετρήσεις για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΒΑΣΕΙΣ πρόκρισης

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK