"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ώρα για... ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ώρα για... ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και η ώρα της κρίσης έφτασε. Στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, το ενδιαφέρον είναι μειωμένο στα των πρώτων θέσεων (η πρωταθλήτρια Μπάγερν και οι Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ θα παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν στα προκριματικά), αλλά υπάρχει πολύ... ψωμί αναφορικά με τις ομάδες που θα βγουν στο Europa League, αλλά και αυτές που παίζουν για την επιβίωσή τους, στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στουτγάρδη και Αμβούργο βρίσκονται στην τελευταία τριάδα, δύο από τις άλλοτε σταθερές αξίες του πρωταθλήματος και ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια ότι έστω μία από τις δύο θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Ενδεχόμενος υποβιβασμός αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το Αμβούργο είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί στην ιστορία της κατηγορίας. Για να μην συμβεί αυτό τώρα, θα πρέπει να νικήσει τη Σάλκε, αλλά ακόμη και αν τα καταφέρει, τα... αυτιά θα πρέπει να βρίσκονται και σε άλλα γήπεδα, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην λήξει ισόπαλο το Ανόβερο – Φράιμπουργκ.

Στα... δικά μας, τα πλέι οφ της Super League συνεχίζονται με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να υποδέχονται Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, αλλά την παράσταση κλέβει ο τελικός Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Για τους Πειραιώτες δεν πρόκειται για κάποια σπουδαία στιγμή, τέτοιες έχουν ζήσει ουκ ολίγες κατά το παρελθόν, με βασικό κίνητρο να είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Από την άλλη, η ακριτική ομάδα δίνει το «παρών» σε τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της και θέλει να ζήσει την κάθε στιγμή και -γιατί όχι;- να αποδείξει ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Μάλιστα, αν τα καταφέρει, θα παίξει απ' ευθείας στους ομίλους του Europa League, ένα επίτευγμα που συνοδεύεται από ένα ποσό 2,5-3 εκατ. ευρώ που θα μπει στο ταμείο της.

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται στην Αιώνια Πόλη, όπου η 3η (και χαμένη στον τελικό Κυπέλλου, στην παράταση, με θύτη τη Γιουβέντους) Λάτσιο αντιμετωπίζει τη 2η Ρόμα στο... κοινόχρηστο "Ολίμπικο". Οι δύο τους απέχουν μόλις έναν βαθμό και θέλουν αμφότερες τη νίκη, ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για τους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ώρα για... ΤΕΛΙΚΟΥΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK