"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ" έως το τέλος!

Συνεχίζονται τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 24 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ" έως το τέλος!

Πλέι οφ, πράξη... 4η στη Σούπερ Λίγκα, με το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο να δεσπόζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης κι ενώ, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, τον Πανιώνιο. Και τα δύο παιχνίδια έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους μονομάχους να αναζητούν την καλύτερη θέση στον ήλιο...

Αυτό το μεσοβδόμαδο κουπόνι έχει πάντως και πολλά άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Νότιο Αμερική και Ευρώπη.

Στην Βραζιλία κατ’ αρχήν έχουμε την 1η εμβόλιμη αγωνιστική, σε ένα πρωτάθλημα που "με το καλημέρα" αποκάλυψε πόσο ενδιαφέρον θα έχει κι ενώ οι πρώτες διαπιστώσεις έχουν να κάνουν και με κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό για τους λάτρεις του θεάματος: βλέπουμε πολλά Over σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια κι ας ελπίσουμε αυτό να συνεχιστεί. Να σημειωθεί ότι εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει και στην Β’ Βραζιλίας.

Ξημερώματα Τετάρτης σφραγίζεται και το 4ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες, με την Πούμας (Μεξικό) να υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε (Ισημερινός). Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Ιντεπεντιέντε σε υψόμετρο 2.850 μ. είχε πραγματοποιήσει την έκπληξη παίρνοντας την μεγάλη νίκη από τους Μεξικάνους που προβάλλουν ως το φαβορί για την πρόκριση. Οποιος περάσει θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς ενώ, το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Σάο Πάολο. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 6 και 13 Ιουλίου.

Το μενού περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλων σε Αργεντινή, Βραζιλία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Σλοβενία, ενώ ξεχωρίζει ο τελικός στην Τουρκία μεταξύ της Γαλατά και της Φενέρ.

Εχουμε ακόμη αγώνες πρωταθλήματος σε Δανία, Φινλανδία, Ελβετία, ΗΠΑ, Κολομβία, Εσθονία, Ισημερινό, Μαρόκο, Λετονία, Λευκορωσία, Αίγυπτο, Βολιβία, Ρουμανία, Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Β’ Αυστρίας, Β’ Ελβετίας, πλέϊ οφ σε Μεξικό, μπαράζ στη Ρωσία, 8 παιχνίδια για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και 5 διεθνή ματς.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουμε και στο μπάσκετ με τη διεξαγωγή του γ’ τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να κάνουν το "2-1" στη σειρά και τους "πράσινους" να φιλοδοξούν για ένα δεύτερο "break".

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ" έως το τέλος!

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK