Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams

Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams και το Billionaire Boys Club σε μια ακόμα exclusive συνεργασία για τη συλλογή Palm Tree Pack.

Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams

Για το Καλοκαίρι 2016, η adidas και o Pharrell Williams συνεργάζονται με το Billionaire Boys Club και παρουσιάζουν μια νέα ανατρεπτική πολύχρωμη εκδοχή του iconic sneaker Stan Smith γεμάτη καλοκαίρι. Συνδυάζοντας την χαρακτηριστική ενέργεια και την παιχνιδιάρικη διάθεση του Billionaire Boys Club με τη μοναδική προσωπικότητα του Pharrell, το Palm Tree Pack είναι η πρώτη συλλογή του είδους της που περιλαμβάνει εκτός από sneakers και σειρά ρούχων, προσφέροντας στους fans του Stan Smith ένα ολοκληρωμένο, φρέσκο look για όλο το καλοκαίρι.

Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams

Την τελευταία δεκαετία, το Billionaire Boys Club έχει φέρει την επανάσταση στο streetwear. Τον περασμένο Νοέμβριο τα adidas x Billionaire Boys Club Stan Smith προκάλεσαν αίσθηση στο διαδίκτυο, επαναλανσάροντας τα κλασικά αρχικά μοτίβα με τα διαμάντια και το σύμβολο του δολαρίου. Φέτος, η συνεργασία επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένη και ολοκληρωμένη, προσφέροντας στους fans ασορτί track top, t-shirt, tank tops και shorts.

Με μια δόση νοσταλγίας, τα ανανεωμένα Stan Smith διαθέτουν σχέδια με φοίνικες σε όλη τους την επιφάνεια σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, πάνω σε μαλακό και λεπτό δέρμα και είναι εμπνευσμένα από το παπούτσι ICE CREAM από παλαιότερη συλλογή. Και τα δύο σχέδια συμπληρώνονται με το χαρακτηριστικό branding του Billionaire Boys Club, με στοιχεία όπως ο αστροναύτης στη γλώσσα του παπουτσιού και το χαρακτηριστικό "B" logo του brand στο πίσω μέρος. Η διαχρονική stylish cool αισθητική ενισχύεται με τη συλλογή ρούχων με ασορτί prints από φοίνικες.

Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams

Ενδεικτικά, το track top είναι ένα ελαφρύ καλοκαιρινό jacket σε πράσινη απόχρωση με ολόλευκα prints που δημιουργούν αντίθεση με το μαύρο "B" logo στην πλάτη. Το βαμβακερό jersey ενσωματώνει διακριτικά τα prints πάνω στις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της adidas καθώς και στην μπροστινή τσέπη, όπου είναι ραμμένο και το λογότυπο των adidas Originals.

Τα adidas Originals συναντιούνται με τον Pharrell Williams

Η συλλογή adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Billionaire Boys Club Palm Tree έρχεται στις 25.06 αποκλειστικά στο Phat Soles (I. Μεταξά 27-29, Γλυφάδα) και στο DeviceOne (Παύλου Μελά 38, Θεσσαλονίκη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK