Τα "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το Σάββατο (5/12) το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών. Την Κυριακή (6/12) live το Φοίνικας - ΠΑΟΚ .

Οι "αιώνιοι" παίζουν ντέρμπι στο βόλεϊ μόνο στα κανάλια Novasports!

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διήμερο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου - Κυριακή 6 Δεκεμβρίου τους αγώνες Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα, καθώς και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 18:00 θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports η κάλυψη των δύο "αιωνίων" ντέρμπι, με την αρχή να γίνεται από την αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο σχόλιο η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.  Στις 21:00 θα ακολουθήσει  στο Novasports 3 το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Τα δύο "αιώνια" ντέρμπι, θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Τέλος, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Novasports 4 θα καλύψει τον αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.