Τα "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το Σάββατο (5/12) το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών. Την Κυριακή (6/12) live το Φοίνικας - ΠΑΟΚ .

Τα "αιώνια" ντέρμπι στο βόλεϊ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι "αιώνιοι" παίζουν ντέρμπι στο βόλεϊ μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διήμερο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου - Κυριακή 6 Δεκεμβρίου τους αγώνες Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα, καθώς και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 18:00 θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports η κάλυψη των δύο "αιωνίων" ντέρμπι, με την αρχή να γίνεται από την αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο σχόλιο η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Τα δύο "αιώνια" ντέρμπι, θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Τέλος, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Novasports 4 θα καλύψει τον αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK