Τα Tol Velvet σε ανακουφίζουν από τον πόνο

Αισθάνεσαι μυϊκούς πόνους, έχεις δεχθεί χτυπήματα ή είσαι πιασμένος; Το Tol Velvet Freezing Power Gel και το Tol Velvet Thermorelief Heat Power Gel θα σε ανακουφίσουν από αυχενικά, αρθριτικά και ορθοπεδικά προβλήματα.

Τα Tol Velvet σε ανακουφίζουν από τον πόνο

Tol Velvet Freezing Power Gel

Δοκιμάστε το Tol Velvet Freezing Power Gel!

Χάρη στην ενισχυμένη του σύνθεση με Menthol, Ilex και εκχύλισμα Arnica, το Tol Velvet Freezing Power Gel ενεργεί άμεσα στον πόνο, ανακουφίζοντας από μυϊκά προβλήματα, διαστρέμματα, χτυπήματα και θλάσεις.

Στο σημείο που εφαρμόζεται δίνει την αίσθηση δροσιάς/παγώματος, ενώ δεν προκαλεί ερεθισμό, απορροφάται άμεσα και η δράση του διαρκεί για τρεις έως τέσσερις ώρες.

Παράλληλα, καταπραΰνει από αυχενικό, αρθριτικά ή ορθοπεδικά προβλήματα και είναι ιδανικό για μασάζ αποκατάστασης στρεσαρισμένων μυών και νεύρων.

Το Tol Velvet Freezing Power Gel θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία χωρίς χρωστικές και parabens.

Τα Tol Velvet σε ανακουφίζουν από τον πόνο

Tol Velvet Thermorelief Heat Power Gel

Το Tol Velvet Thermorelief Heat Power gel είναι ένα αναλγητικό τζελ θερμαντικής δράσης που προσφέρει άμεση ανακούφιση στα πιασμένα και καταπονημένα σημεία του σώματος, ενώ διαθέτει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει ήπιους θερμαντικούς παράγοντες που δεν ερεθίζουν το δέρμα, αυξάνουν την τοπική αιμάτωση πάνω από 66,4% και αντιμετωπίζουν άμεσα τους πόνους σε μύες, μέση και αυχένα.

Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα Αρπαγόφυτου (Devil's Claw) για ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και Προβιταμίνη Β5 και Aloe Vera που ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα.

Το Tol Velvet Thermorelief Heat Power Gel υπάρχει σε επιλεγμένα φαρμακεία, χωρίς χρωστικές και parabens.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και το facebook page της Pharmasept.

News 24/7

24MEDIA NETWORK