TedxAcademy 2012 - το Ταξίδι ξεκινάει με συνταξιδιώτη τη Μύθος Ζυθοποιία

Φέτος το ΤEDxAcademy ανοίγει τη συζήτηση για ένα επίκαιρο θέμα: “Greece on the journey”-τo ταξίδι που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η Ελλάδα για να βγει από την κρίση.

TedxAcademy 2012 - το Ταξίδι ξεκινάει με συνταξιδιώτη τη Μύθος Ζυθοποιία

Ένα ταξίδι που θα μας πάρει μαζί του σε ανεξερεύνητες διαδρομές, και μέσα από σκέψεις και ιδέες θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε τη δική μας πυξίδα για το μέλλον.

Με μία σειρά από εισηγήσεις και εμπειρίες πάνω σε 3 θεματικές ενότητες- Παγκόσμια Χαρτογράφηση, Εξερευνόντας Πορείες και Νέα Γη- κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα επιχειρήσουν να προσδιορίσουν τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου να αλλάξει το τοπίο στην Ελλάδα: αλλαγές στην κοινωνία, στη δημόσια διοίκηση και τη διακυβέρνηση, στον τρόπο που μοιραζόμαστε και δημιουργούμε, στην καθημερινότητά μας, στη νοοτροπία μας.

Μερικοί από τους ομιλητές του TEDxAcademy είναι οι:Peter Diamandis, Michael Ignatief, Γιώργος Γραμματικάκης, Μιχάλης Μπλέτσας, Διομήδης Σπινέλης, Pierre Yves Coustau, Toli Lerios, Στάθης Ποταμίτης.

Το TEDxAcademy είναι μία ζωντανή κοινότητα και «δεξαμενή σκέψης» για το πως θα οραματιστούμε, θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η Μύθος Ζυθοποιία αναγνώρισε τη ζωντανή κοινότητα του ΤEDxAcademy και γι'αυτό στέκεται στο πλευρό της διοργάνωσης ως εκλεκτός συνεργάτης.

«Με το ΤEDxAcademy 2012 ολοκληρώνουμε την θεματολογία που αφορά στην βαθιά κρίση που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ηθικό επίπεδο» σχολιάζει η Νίκη Συροπούλου, επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του ΤEDxAcademy.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε εγγραφή κράτησης θέσης για το Ταξίδι του ΤEDxAcademy στην ανανεωμένη σελίδα του www.tedxacademy.com.

News 24/7

24MEDIA NETWORK