ΤheTag.gr: Το νέο digital περιοδικό από την 24MEDIA

Τα κείμενα που αξίζει να διαβάζεις καθημερινά.

ΤheTag.gr: Το νέο digital περιοδικό από την 24MEDIA

Η 24MEDIA λανσάρει στην ηλεκτρονική αγορά το πρώτο της digital περιοδικό. Τo theTag (www.thetag.gr), έχει δημιουργηθεί για να συλλέγει καθημερινά τα καλύτερα κείμενα του δικτύου της 24MEDIA που αξίζει να διαβαστούν. Ο αναγνώστης με αυτό τον τρόπο έχει μία πλήρη και σφαιρική ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας, τόσο από τον χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας, όσο και του αθλητισμού, του ανδρικού και γυναικείου lifestyle και γενικότερα όλων των τομέων περιεχομένου.

Το theTag.gr ανταποκρίνεται απόλυτα στο αναγνωστικό κοινό που διαθέτει ελάχιστο χρόνο να διαβάσει τα νέα, δίνοντας έμφαση στα επίκαιρα και ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητας. Χρησιμοποιεί την Noowit, μια καινοτόμο πλατφόρμα ενημέρωσης που στηρίζεται σ’ έναν μοναδικό αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης ο οποίος ανιχνεύει τις προτιμήσεις του κάθε αναγνώστη και αξιολογεί την ειδησεογραφία, επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για εκείνον.

Στο theTag.gr θα βρείτε θεματολογία των site Sport24.gr, Contra.gr, News247.gr, huffingtonpost.gr, Oneman.gr, Ladylike.gr, ενώ είναι προσβάσιμο απ’ όλες τις συσκευές (Desktop / mobile / tablet).

Σχετικά με το noowit και την πλατφορμα

To νέο διαδικτυακό περιοδικό theTag.gr αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία στο χώρο των online εκδόσεων. Δημοσιεύθηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της ελληνικής startup εταιρείας Noowit, που δραστηριοποιείται στον χώρο της online ενημέρωσης εδώ και τέσσερα χρόνια. Η νέα της ευφυής πλατφόρμα για την έκδοση διαδικτυακών εκδόσεων εισάγει μία σειρά από καινοτομίες. Στον πυρήνα της υπάρχει ένας μοναδικός αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης που μπορεί να μαθαίνει τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη και να αξιολογεί την ειδησεογραφία αναλόγως*. Οι διαδικτυακές εκδόσεις Noowit έχουν σχεδιαστεί ώστε να τις “φυλλομετράς” ευχάριστα κάνοντας scroll από την αρχή ως το τέλος. Δεν χρησιμοποιούν ενοχλητικά banners, αλλά όμορφες ολοσέλιδες διαφημίσεις που περνούν από μπροστά σου με φυσικό τρόπο όπως και στα παραδοσιακά έντυπα. Περισσότερα για τις εκδόσεις Noowit μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.noowit.com/publishers

News 24/7

24MEDIA NETWORK