Το πιο αξιόπιστο της αγοράς, το 3G δίκτυο της COSMOTE σύμφωνα με το PC Magazine

Τη διάκριση της "Μέγιστης Απόδοσης 3G δικτύου" κατέκτησε η COSMOTE, στο πλαίσιο της συγκριτικής έρευνας σε mobile internet που πραγματοποίησε το PC Magazine.

Το πιο αξιόπιστο της αγοράς, το 3G δίκτυο της COSMOTE σύμφωνα με το PC Magazine

Το 3G δίκτυο της COSMOTE διακρίθηκε για την ταχύτερη, την πιο αξιόπιστη και σταθερή απόδοση στο σύνολο των σημείων όπου έγιναν οι δοκιμές, σημειώνοντας την υψηλότερη επίδοση στα 22Mbps, έχοντας μάλιστα να εξυπηρετήσει και τους περισσότερους συνδρομητές.

Η έρευνα του PC Magazine πραγματοποιήθηκε σε 34 διαφορετικά σημεία της Αττικής, συμπεριλαμβάνοντας τους πιο δημοφιλείς προορισμούς από τουριστικής άποψης και ψυχαγωγίας. Η μέτρηση των επιδόσεων όλων των δικτύων κινητής, έγινε σε επίπεδο bandwidth, κάλυψης και ποιότητας σήματος. Με στόχο να καλυφθεί το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συνθηκών από πλευράς φόρτου του κάθε δικτύου, πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση smartphones και laptops συνολικά 1.020 μετρήσεις, σε ποικίλες ώρες της ημέρας και σε περίοδο επτά ημερών, καλύπτοντας μεγάλο εύρος συνθηκών από πλευράς φόρτου του κάθε δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι η COSMOTE εστιάζοντας στη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις του δικτύου της κατά τους τελευταίους 12 μήνες, σε όλη την Ελλάδα, αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυο της κατά 25%. Για να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, με τη μεγαλύτερη 3G κάλυψη της αγοράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK