Live Web TV: Η εκπομπή SuperBall 26/08

Παρακολουθήσατε ζωντανά την Live Web TV εκπομπή του Contra.gr, "SuperBall". Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης μαζί με ένα γεμάτο ρόστερ από δημοσιογράφους και σχολιαστές, σας περιμένουν σε μια φουλ της μπάλας και της δράσης εκπομπή κάθε αγωνιστική Κυριακή! Μείνετε συντονισμένοι στο Contra.gr!

Live Web TV: Η εκπομπή SuperBall 26/08
22:01
Καλησπέρα σας!
22:01
Από σήμερα (23.30) και κάθε αγωνιστικό βράδυ, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης μαζί με ένα γεμάτο ρόστερ από δημοσιογράφους και σχολιαστές, σας περιμένουν σε μια φουλ της μπάλας και της δράσης Live Web TV εκπομπή.
22:02
Superleague με συνεχές ρεπορτάζ, σχόλιο, στιγμιότυπα, αναλύσεις, κριτική φάσεων, αλλά και διαγωνισμούς.
Ο Παντελής Βλαχόπουλος μοιράζει την μπάλα σε όλη τη διάρκεια των 90+ λεπτών της εκπομπής και ο Θέμης Καίσαρης παίζει, σχολιάζει και καλύπτει και τις δύο γραμμές, με καυστική, σοβαρή, αλλά και χιουμοριστική διάθεση, ανάλογα με το θέμα, το κλίμα και το πώς έχει ξυπνήσει το πρωί...
22:02
Μαζί τους ένα γεμάτο ρόστερ από ρεπόρτερ όλων των μεγάλων ομάδων (Δημήτρης Χριστοφιδέλης, Δημήτρης Κριτής, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Κώστας Πετρωτός), έγκριτους δημοσιογράφους και σχολιαστές (Θανάσης Κρεκούκιας, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σταύρος Καραϊνδρος και άλλοι πολλοί), ενώ οι διευθυντές του Contra.gr και του Sport24.gr, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αντίστοιχα, δίνουν το δικό τους τόνο στην παρέα της SuperBall, την αθλητική εκπομπή της Κυριακής.
22:02

Μείνετε συντονισμένοι! Σέντρα στις 23:30!

23:20

Σε λίγο ξεκινάμε!

23:20
Στις 23:30 κάνει πρεμιέρα η live Web TV εκπομπή του Sport24.gr και του Contra.gr με τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Βλαχόπουλο. Ρεπορτάζ, σχόλια, videos και όλη η αγωνιστική δράση της 1ης αγωνιστικής της Super League!
23:20
Στείλτε το σχόλιό σας και τις ερωτήσεις! Μπείτε και εσείς στην εκπομπή!
23:22
Θέμης Καίσαρης, Παντελής Βλαχόπουλος και μία πλειάδα εκλεκτών δημοσιογράφων σχολιάζουν και σας μεταφέρουν όλη τη δράση της 1ης αγωνιστικής της Super League.
23:23

Μανωλης : Καλη αρχη παιδια και καλες εκπομπες!!

23:23

giorgos : kala pige pali idietisia

23:23

Σε πολύ λίγο η εκπομπή κάνει σέντρα!

23:25

Ανδρεας : Ηταν αλλοιωση αποτελεσματος το Βεροια Ολυμπιακος ναι η οχι;

23:29
Και επειδή γίνεται λόγος και για τη διαιτησία, θα έχουμε και ανάλυση των αγώνων από τον Κώστα Παπασταμάτη.
23:30
Φυσικά θα έχουμε videos από τα παιχνίδια με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια και ό,τι βγαίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
23:30

Φραγκίσκος : Καλή επιτυχία

23:30

Σε πολύ λίγο ξεκινάμε! Μείνετε συντονισμένοι!

23:32

panos : den mporw na dw apo germania?

23:32
Από παντού μπορείτε να δείτε. Η εκπομπή δεν έχει αρχίσει ακόμη.
23:33
Μόλις αρχίσει η εκπομπή, αυτόματα θα έχει εικόνα. Μείνετε συντονισμένοι.
23:33

Απολλών Καλαμαριάς : Καλή αρχή παιδιά!

23:33

tasos13 : kalhspera themh k pantelh!kalh arxh!pws vlepete tn pao fetos?tha kontrarei sta isa tn olympiako gia t prwtathlima??euxaristw paidia...

23:37

Σπυρος Θεοδωρου . : Καλη αρχη παιδια .... πως βλεπετε το Πλατανια μπορει να μπει στα πλαυο για ουεφα

23:38

τολις : θεμη πρεπει να σου πω οτι μου εχεις λειψει πολυ εσυ και ο τσαρλι . καλη νεα αρχη σου ευχομαι .Επισης πες μου σε ποιες θεσεις χρειαζεται προσθηκες ο ολυμπιακος

23:38

MANOS : ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

23:38

elias : ti wra ksekinaei?

23:38
Σε πολύ λίγο αρχίζουμε!
23:38

giorgos : paidia kalispera kai kali arxi. se posi ora peripou tha ksekinisete?

23:39
Λίγη υπομονή ακόμη. Τελευταίες λεπτομέρειες και αρχίζουμε! Μείνετε συντονισμένοι.
23:39

Γιωργος Μητσικωστας : Ελα γιγαντες μου αναμενω Τροχανας Βουρος και ξερο ψωμι Χαρις Αλευριπιτουρος

23:40

Η εκπομπή άρχισε!

23:41
Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης μαζί με ένα γεμάτο ρόστερ από δημοσιογράφους και σχολιαστές, σας περιμένουν σε μια φουλ της μπάλας και της δράσης εκπομπή.
23:42

Dimitris 1395 : Θέμη πωςως την είδες την ομάδα? Μπορούσαμε νίκη με την Σίτι, αλλά μας την έκανε ο Skrtel. Ελπίδες για κάτι καλό έχουμε?

23:45

Αρχίσαμε!

23:46
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad)
23:48
Σε πολύ λίγο πλούσια ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Super League.
23:48

"Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε ακόμα δουλειά. Οσο θα περνούν οι μέρες θα γινόμαστε ολοένα καλύτεροι", δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

23:52
Να θυμίσουμε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0
Βέροια-Ολυμπιακός 1-2
Κέρκυρα-Ατρόμητος 0-2
ΟΦΗ-Ξάνθη 0-0
ΠΑΣ-Πλατανιάς 0-0
Αύριο (20.30): Πανιώνιος-Αρης
23:52
Βλέπετε τα στιγμιότυπα της νίκης του Ολυμπιακού με τη Βέροια (1-2)


23:53

"Να γυρίσουμε στην Αθήνα πρώτα και μετά θα απαντήσουμε στον κύριο Αλαφούζο και την παρέα του. Δεν απαντάμε σε... ανύπαρκτα πράγματα, αλλά σε ανθρώπους με ονοματεπώνυμο", δήλωσε πριν από λίγο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

23:53
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad)
23:54

Αποστόλης : Καλός ο Μασάδο όντως, αλλα θα έπρεπε να δίνει κ λίγο παραπάνω την μπάλα. όσο για την αμυνα, ανησυχητικό που μας έβγαλε τόσες φάσεις η βέροια. Φαίνεται ότι το να βγαίνει πρώτος στην μπάλα όπως το είχε ο Μέλμπεργκ δεν θα το ξαναβρούμε ε΄θκολα

23:54

Κωστας Παγκρατι : Μια γενική άποψη για τον φετινό Ολυμπιακό ειναι με την Μπάλα στα ποδια κάνει πράγματα, χωρίς έχει ενα θέμα με την συνοχή τον γραμμών του και θα μετρήσει πολλή στο CL

23:54

Στο studio της εκπομπής ο διευθυντής του Sport24.gr, Γιάννης Φιλέρης.

23:55

Φιλέρης: "Ακόμα είναι αρχή και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Πάντως, η πρεμιέρα για τους τερματοφύλακες δεν ήταν καλή..."

23:57

Στέλιος : Συγχαρητήρια για την εκπομπη! Καινοτόμα για τα στανταρ της ελληνικης ενημέρωσης

23:58

Φιλέρης: "Καλά αρχίσαμε με τόσες ανακοινώσεις. Ωραία είναι πάντως. Αν δεν έχουμε ανακοινώσεις, δεν θα έχει πλάκα..."

23:59

Φιλέρης: "Το γκολ της Βέροιας έπρεπε να μετρήσει"

00:00
Δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού στη Βέροια:
00:00

Στον "αέρα" της εκπομπής ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης.

00:01
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad)
00:01

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΪΜΗΣ : ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

00:02
Για όσους έχασαν το λογαριασμό, έχουμε δύο ανακοινώσεις της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", μία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και "κύκλους" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
00:03

Γιωργος : Παιδια εχω τερμα τον ηχο στο λαπτοπ μου κ' παλι ακουγεστε πολυ χαμηλα, καντε κατι γι αυτο...(δεν φταινε τα ηχεια μου)

00:03

nikos papadopouloa : καλη αρχη παιδια....συγχαρητηρια...κατι καινουργιο στην αθλητικη ενημερωση...αλλη μεταγραφη θα κανει ο ολυμπιακος????

00:04
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στη Βέροια
00:06

"Πρώτο μας μέλημα η μετακίνηση των φιλάθλων μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα δώσει συνέχεια στις ανακοινώσεις, αφού το πρώτο μας μέλημα είναι να επιστρέψουν ομαλά οι χιλιάδες φίλαθλοί μας που ταξίδεψαν στη Βέροια, ήταν για ακόμα μία φορά υποδειγματικοί και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα. Από αύριο το πρωί, οι νομικοί μας σύμβουλοι θα φροντίσουν ώστε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει", αναφέρει η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

00:06
Με απλά λόγια, η κόντρα θα συνεχιστεί αύριο...
00:06

παναγιωτης : παιδια καλησπερα.καλο ξεκινημα στην εκπομπη και καλη επιτυχια.Θελω να ρωτησω δεν υπηρχαν και φασεις που αδικηθηκε ο ολυμπιακος?

00:06

NCIS : Συμπέρασμα για την τακτική του ολυμπιακού θέμη?

00:07
Σε πολύ λίγο στο studio ο Δημήτρης Κριτής με το δικό του σχόλιο και ρεπορτάζ από τον Παναθηναϊκό.
00:08

γιωργος : Δωστε σας παρακαλω παιδια θερμα χαιρετισματα στον κ.Παπασταματη...Λαμπρινακος Γιωργος απο ΕΠΥΕΘΑ το 2005

00:09

Αλέξανδρος : Παιδιά με Θέμη Καίσαρη στο πλατό μην μιλάτε για την διαιτησία και τις ανακοινώσεις. Σχολιάστε τα ματς και αφήστε τον Θέμη να κάνει τις γνωστές αναλύσεις τους. Καλή αρχή παιδιά!

00:09

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ....ΜΠΑΖΕΙ ΠΟΛΥ...

00:09

leon : to gol tis veroias eprepe na metrisei afto deixnei tin diathesi twn diaititwn gia to fetino prwtathlima

00:11
Μόλις 8 γκολ σε 7 αγώνες έχουμε μέχρι στιγμής. Αύριο (20:30) η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αρη.
00:12

Alekoukos : Latrevo klassiko programma proetoimasias ellhnikwn omadwn... Iounios: "Augousto tha maste etoimoi"- Ioulios: "Tha maste etoimoi otan prepei"- Septemvrhs: "Tha maste sto 100% ton oktwvrh"- Dekemvrhs: "H omada einai kourasmenh apo ton sunexomena paixnidia kathe 2 bdomades k tha kanei mia mikrh (dikaiologhmenh) koilia"

00:12

GEO : EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ,,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ...ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!

00:12

Dimitris : Εκτος κλιματος ο Ζαρντιμ στους πρωτους του μηνες στον Ολυμπιακο. Η ομαδα ξεκινα απο το τερμα & δυστυχως εκανε λαθος επιλογη βασικου τερματοφυλακα. Ο Μεγιερι ειναι σε εξαιρετικη φορμα απο περσι που κατεβασε ρολα για παμπολλους αγωνες, με εντυπωσιακες επεμβασεις.

00:14
Πάμε στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Κριτής παίρνει θέση στο studio για τα νέα του Παναθηναϊκού και το σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι στη Λειβαδιά.
00:16
Δείτε τα highlights του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό:
00:16

loulis baloulis : ναρωτησω κατι? επειδη βλεπω το πρωταθλημα στη γαλλια και εκει ανα 20 λεπτα γινεται διακοπη λογω ζεστης για να δροσιστουν οι παικτες(και με λιγοτερη ζεστη απο οτι εδω) οι διαιτητες εδω γιατι δεν κανουν το ιδιο?

00:17

ΤΑΣΟΣ : ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΜΕ

00:17

Στο studio ο Δημήτρης Κριτής με ρεπορτάζ και σχόλιο Παναθηναϊκού.

00:18

Antonis Kallithea : to goal tou vyntra thimise poli stil cisse

00:18
Δείτε το γκολ του Λουκά Βύντρα στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στη Λειβαδιά:
00:19

Πανος13 : Καλησπερα.Ο Παναθηναικος τελικα 8α κινηθει για τν αποκτηση παιχτη στο κεντρο?γιατι απο οτι βλεπω τα σεναρια αυτα σταματησαν και προφανως αν θελει να κινηθει τωρα δεν θα προλαβει

00:19

Alex13 : Goalara o Van Vyntra (Persie)! pame gera me malaga! kali epityxia paidia!

00:20

Κριτής: "Μήπως η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας χτύπησε ευαίσθητη χορδή;"

00:20

kobe : τελικά ο πετρόπουλος ήταν offside στο αχαστο γκολ που έχασε(το σφύριξε ο διαιτητής)??θέλω να ξέρω για να ξέρω αν άξιζε το βρίσιμο !!

00:21

Στέλιος : Αξιολογήστε τον Σισσοκό για τις εως τωρα εμφανίσεις του. Που πιστεύετε οτι πρέπει να παίζει (στα άκρα ΄η να έχει ελεύθερο ρόλο) ;

00:21

κωστας : παιδια ο βυντρα ΠΡΕΠΕΙ να παιζει στον φετινο παο το θεμα ειναι αριστερο μπακ η σεντερ μπακ ...? το γιουρκα πως τον ειδατε?

00:21
Δείτε τα highlights του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό:
00:22

Κριτής: "Ο Αλαφούζος θα είναι επιθετικός με τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου"

00:23

Stef: Δημήτρη, ο Καπίνο που είναι εξαφανισμένος

00:24

Kostas: Δημήτρη τι βλεπεις με Μαλαγα?

00:25

Αποστόλης : Θεωρείται ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από πέρσυ? Με βάσει τις μεταγραφες είναι σαφέστατα αποδυναμωμένος και στην άμυνα συγκεκριμένα πλην του Μπουμσονγκ οι υπόλοιποι μοιάζουν τραγικοί παίχτες.

00:25

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : ποιοι πιστεύετε θα παίξουν στην άμυνα την τρίτη με μάλαγα?

00:26

Σε λίγο στο studio ο Θανάσης Κρεκούκιας με τα τελευταία νέα της Μάλαγα.

00:29

ΔΙΟΝΥΣΗΣ : ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ Η ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ???

00:29

panos : ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ 1ο. ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ?

00:29

νικοσ : παιδια τον πιντο πως τον βλεπετε?

00:29

MANOLIS : GIA PSAXTE LIGO TO THEMA KONTRERAS ME TIN KOKKINI KARTA POU EIXE PAREI STIN XILH KI AN EPITREPOTAN NA PAIKSEI SIMERA ?

00:30

kobo : pois tha einai o igetis tou panathinaikou fetos???/

00:30

Γιαννης : Σοβαρα τωρα υπαρχει καποιος που πιστευει οτι ο παναθηναικος παει για πρωταθλημα?Με ποιους παικτες?ποιοι παικτες του παο θα επαιζαν βασικοι στον Ολυμπιακο?παοκ για δευτερος φετος

00:31
Δείτε το πρώτο γκολ της Μάλαγα στο ματς με τον Παναθηναϊκό
00:31
Δείτε το δεύτερο γκολ της Μάλαγα στο ματς με τον Παναθηναϊκό
00:32

Ο Θανάσης Κρεκούκιας μεταφέρει τα τελευταία νέα της Μάλαγα.

00:33

Μαρκαριάν : Παιδιά αφου λέτε για μάλαγα, πείτε μας τι έγινε με τον Σαβιόλα και αν τον πήρε τελικά η Μάλαγα

00:33

Σε λίγο στο studio ο διευθυντής του Contra.gr, Μανόλης Γρηγοράκης.

00:33

Ηλιας 4 : Παιδια η βεροια πρεπει να παρει το ματς στα χαρτια λογο κοντρερας ετσι δν ειναι ??

00:34
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad).
00:34

Panagiotis : Gia ton kontreras eixe steilei eggrafo h omospondia ths xilhs oti den uparxei provlhma me kokkinh karta...

00:36

johnyo10 : pisteuete exei elpides o pao na perasei stous omilous???

00:39

Στο studio αυτή την ώρα ο διευθυντής του Contra.gr, Μανόλης Γρηγοράκης.

00:39

giorgos : paidia 8a peite tpt gia PAOK??? exete reportaz i mono gia osfp pao?

00:40

Σχετικά με τον Σαβιόλα, υπάρχει σκέψη, τίποτα χειροπιαστό. Είναι στη λίστα της Μάλαγα.

00:40

ροτo : gia kontreras eixe steilei egrafo h omospondia ths xilhs oti mporei na paixei mages. wstoso o osfp exei poiothta an k eimai pao ofeilw na to pw

00:40

swtos : masado ibagaza greko einai axtupith triada

00:40

θεοδωρος : θα εχουμε φετος το χειροτερο πρωταθλημα.εκτος απο ολυμπιακο παοκ ατρομητο παο ολοι οι αλοι δεν βλεποντε

00:41

θεοδωρος : ο παο θα περασει στην παραταση ετσι βλεπω οπως και ο παοκ

00:41
Σε λίγο στον "αέρα" της εκπομπής ο Κώστας Πετρωτός για σχόλιο και ρεπορτάζ ΠΑΟΚ.
00:41

kostas : ο panathinaikos tha parei epithetiko h tha meinei me autous?

00:42

Manolis: Xalia o OFI simera!

00:43
Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα με τον Πανθρακικό:
00:48

Η εκπομπή SuperBall κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Επιστρέφουμε σε πολύ λίγο! Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και τα σχόλιά σας!

00:55

Σε πολύ λίγο η εκπομπή ξανά στον "αέρα" με το υπόλοιπο πρόγραμμα, πλούσια ρεπορτάζ, σχόλια και videos.

00:56

Επιστρέψαμε!

00:57

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης από Βέροια μεταφέρει επεισόδια από την Εγνατία οδό.

00:57
Επεισόδια στην Εγνατία, ακινητοποιήθηκαν τα πούλμαν του Ολυμπιακού και των δημοσιογράφων.
00:59

akylas : o olympiakos prpei na parei extrem k kofti.symfwneite kai xerete kapoio onoma?o machado an k dn ton pisteva fainetai exeretiki epilogi

00:59
Ηρεμεί η κατάσταση, τα οχήματα στην Εγνατία αρχίζουν και κινούνται ξανά. Η κυκλοφορία σιγά-σιγά αποκαθίσταται.
00:59
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad)
01:00

Τακης : Πως ειδατε τον μασαδο?

01:02
Η αποστολή του Ολυμπιακού καθυστέρησε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" λόγω έντασης στην Εγνατία. Ο λόγος ήταν επεισόδια οπαδών, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν σε πούλμαν οπαδών του Ολυμπιακού. Η κατάσταση έχει ηρεμήσει και η κυκλοφορία στην Εγνατία αποκαθίσταται.
01:03

ΓΙΩΡΓΟΣ : Παιδια σας παρακαλω...Δωστε χαιρετισματα στον κυριο Παπασταματη...Απο Λαμπρινακο Γιωργο...ΕΠΥΕΘΑ//2005

01:08

Στον "αέρα" της εκπομπής ο Βαγγέλης Αρναούτογλου με σχόλιο και ρεπορτάζ ΑΕΚ.

01:08

Στον "αέρα" της εκπομπής ο Βαγγέλης Αρναούτογλου με σχόλιο και ρεπορτάζ ΑΕΚ.

01:08
Δείτε τα στιγμιότυπα από το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (0-1)
01:08

giannis21 : ti egine me Katidh Kstsikokeri kai Kordero???

01:09

Vasilis: O Koutroumpis einai kalos!

01:11

ΓΙΩΡΓΟΣ : θα εχουμε κοσμο με ξανθη (αεκ)

01:12

Στο studio ο πρώην διαιτητής, Κώστας Παπασταμάτης. Θα σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

01:12
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο:
01:13
Δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη:
01:14

ΓΙΩΡΓΟΣ : Παιδια σας παρακαλω...Δωστε χαιρετισματα στον κυριο Παπασταματη...Απο Λαμπρινακο Γιωργο...ΕΠΥΕΘΑ//2005

01:14
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την εκπομπή από τις iOS συσκευές (iPhone και iPad)
01:17
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς:
01:17

Στο studio ο πρώην διαιτητής, Κώστας Παπασταμάτης, ο οποίος σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

01:19

Αντωνης Καλλιθεα : exoume kanena neo me tin metavivasi ton metoxon stin aek?

01:20
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός (1-2):
01:20
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός:
01:21

sotos : ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ,ΣΥΚΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΙΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ

01:23

babis : Ξεκινησαν οι σφαγες απο την πρωτη αγωνιστικη.Λαθη γινοντια με μονιμο συμφερον στον ολυμπιακο

01:24

antonis13 : ισχυει αυτο που ακουγετε οτι η συμμετοχη του κοντρερας ηταν αντικανονικη επειδη ειχε παρει κοκκινη στο τελευταιο του αγωνα με την κολο κολο???

01:28

marios : μα είναι δυνατόν να λέτε αντικανονική την συμμετοχή του κοντρέρας??δεν πήρε πήρε κόκκινη στο πρωτάθλημα της ελλάδας για να μη μπορεί να έχει δικαιωμα

01:28

stefanos : kalh arxh paidia..euxomai oti kalutero gia tin ekpomph sas!pws sxoliazetai genikotera tin emfanish tou pao,peran tis diaithsias,pisteuete exei elpides me malaga??

01:28

nasos : ρε paidia h omospondia ths xilhs esteile egrafo oti mporei na paixei o kontreras eleos stamathste na psaxnate dikaiologies

01:29

kostaskt : tou mhtroglou sto telos htan offside?

01:29

Γιώργος7 : Ας μη μαλώνουμε για δήθεν λάθη διαιτητών. Το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να πάει μπροστά έτσι...

01:33

ΓΙΩΡΓΟΣ : Παιδια σας παρακαλω...Δωστε χαιρετισματα στον κυριο Παπασταματη...Απο Λαμπρινακο Γιωργο...ΕΠΥΕΘΑ//2005

01:34

Κάπου εδώ η πρώτη εκπομπή "SuperBall" έφτασε στο τέλος της.

01:34

Χάρης : Εγώ περιμένα πως ο ΠΑΟΚ θα έπερναι δύσκολα το αποτέλεσμα οπώς κάθε χρονιά στην πρεμιέρα ... θα ήθελα να ρωτήσω τον κο Πετρωτό πως του φένεται ο νεοαποκτηθέντας Lawrence ο ανανεομένος φετινός Robert και τα νέα παιδιά που υποστηρίζονται και προωθούνται ωρθός απο τον κυριο Δώνη (Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Kace κλπ.) ?

01:35

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή και κάθε αγωνιστική Κυριακή με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη και όλη τη δράση της Super League.

01:36

Η εκπομπή "SuperBall" θα είναι μαζί σας κάθε αγωνιστική Κυριακή, αλλά και μεσοβδόμαδα με αρθρογραφία και videos.

01:36
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός:
01:36
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Κέρκυρα-Ατρόμητος:
01:37
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός:
01:37
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΟΦΗ-Ξάνθη:
01:37
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός:
01:38
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης:
01:38
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς:
01:39
Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (Δευτέρα) με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αρη (20:30).
01:41
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τις ανασκοπήσεις των αγώνων της 1ης αγωνιστικής και όλα τα ρεπορτάζ.
01:42
Δείτε ΕΔΩ όλες τις ανασκοπήσεις και τα ρεπορτάζ των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Super League.
01:42
Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος!
01:43

Η Live Web TV εκπομπή "SuperBall" θα είναι κοντά σας κάθε αγωνιστική Κυριακή και μεσοβδόμαδα με αρθρογραφία και videos. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας!

01:43

Καλό βράδυ, καλή εβδομάδα και... καλό χειμώνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK