Στη Stoiximan υποστηρίζουμε ότι: "ηρωισμός είναι να πιστεύεις σε μια ιδέα. Και η πίστη σε μια ιδέα είναι αρκετή για να γεννήσει ήρωες. Και αυτό είναι ευτυχία και δύναμη μαζί.". Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Οι Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν", είναι η απόδειξη του οράματος μας και αυτό είναι το τρέιλερ του σπουδαίου ντοκιμαντέρ.

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη συνεχίζει και το φετινό χειμώνα το ταξίδι του με δύο εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο του Έτους Νίκου Καζαντζάκη. Διαβάστε αναλυτικά.

Μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας "Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν", ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο ‘ταξίδι’ 50 μοναδικών μικρών ηρώων από πέντε μικρές γωνιές της Ελλάδας.

Η Camel Active κάθε σεζόν μας ταξιδεύει και μας εμπνέει μέσα από το design των ενδυμάτων και υποδημάτων της. Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 είναι εμπνευσμένη από το Βανκούβερ που είναι βραβευμένη ως η κορυφαία πόλη σε ποιότητα ζωής και συνδυάζει αρμονικά δάση, βουνά και λίμνες, με φόντο τους τεράστιους γυάλινους ουρανοξύστες.

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το gaming event παγκόσμιας εμβέλειας "ESG Mykonos 2017", το οποίο θα λάβει χώρα στις 7-10/09 στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα στο πολυτελές resort "Destiny Villa" με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στην πάγια θέση της υπέρ της ισότιμης αναγνώρισης όλου του προσωπικού που εργάζεται στον τομέα του Διαδικτύου παρέχοντας δημοσιογραφικό έργο "με ό,τι αυτό συνεπάγεται", αλλά με τρόπο που δεν θα οδηγήσει σε νέες επιβαρύνσεις τις επιχειρήσεις του κλάδου μέσω της ανάληψης παλιών υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από επιχειρήσεις εκτός Ίντερνετ, αναφέρεται η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου σε επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Το αγαπημένο σου "μπλε" σάιτ πλέον σε ακολουθεί όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στην καινούργια του mobile έκδοση. Τώρα μπορείς να μαθαίνεις τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις και όλα τα παρασκήνια από τον κόσμο των σπορ εύκολα και γρήγορα, ακόμη κι από την παραλία.

Η Stoiximan ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ομάδα της  Job-Pairs  για τη δημιουργία ακόμη περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους, ενισχύοντας χορηγικά τον φορέα με σκοπό να στελεχώσει το ανθρώπινο δυναμικό του και να πολλαπλασιάσει τον θετικό κοινωνικό του αντίκτυπο.