24MEDIA & Huffington Post Greece: Χρυσοί Χορηγοί στα Ermis Awards 2016

Ο όμιλος της 24MEDIA για 4η συνεχή χρονιά και η HuffPost Greece, για δεύτερη χρονιά ήταν Χρυσοί Χορηγοί των Ermis Awards, υποστηρίζοντας έμπρακτα το χώρο της διαφήμισης.

24MEDIA & Huffington Post Greece: Χρυσοί Χορηγοί στα Ermis Awards 2016

Τα φετινά βραβεία εξελίχθηκαν σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων. Ανάμεσα στις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των σεμιναρίων της πρώτης ημέρας ήταν και αυτή του Σταύρου Δρακουλαράκου, CEO της 24MEDIA, με τίτλο "Media & Technology. What’s around the corner?" ενώ τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

Ο ίδιος δήλωσε κατά την απονομή: "Η 24MEDIA με τη στήριξη της στο θεσμό των Ermis Awards επενδύει στην ανάπτυξη της αγοράς, θέτοντας στο επίκεντρο τα στελέχη του χώρου και τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να αποτελούμε μέρος αυτού του διήμερου φεστιβαλ το οποίο επιβραβεύει τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία".

Ο Τάσος Αργυρός, Sales Director της HuffPost Greece δήλωσε: "Για 2η συνεχή χρονιά η Huffington Post Greece στηρίζει τα Ermis Awards και επιβραβεύει την αποτελεσματική διαφήμιση, συνεισφέροντας έτσι στο να αναδεικνύονται η καινοτομία και η δημιουργικότητα στην επικοινωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK