Ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη

Ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις επενδυτικές προθέσεις του Ομίλου και το τοπίο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη

Την πρόθεσή του να συμβάλλει στην εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης.

Ο κ. Μάρης δηλώνει ότι η 24MEDIA, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική ανεξαρτησίας που έχει χαράξει, θα σταθεί υπό προϋποθέσεις αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA

"Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ - που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)".

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ