Ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη

Ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις επενδυτικές προθέσεις του Ομίλου και το τοπίο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη
24media

Την πρόθεσή του να συμβάλλει στην εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης.

Ο κ. Μάρης δηλώνει ότι η 24MEDIA, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική ανεξαρτησίας που έχει χαράξει, θα σταθεί υπό προϋποθέσεις αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA

"Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ - που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK