Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου… για να μη μένεις ποτέ ανασφάλιστος!

Η ασφάλιση οχημάτων εκτός από υποχρέωση αποτελεί και κοινωνική ευθύνη του καθενός. Ένας οδηγός που κυκλοφορεί με ανασφάλιστο όχημα εκτός από το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει έρχεται αντιμέτωπος με επιπλέον κυρώσεις όπως αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος για 6 μήνες.

Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου… για να μη μένεις ποτέ ανασφάλιστος!

Ωστόσο, σε περίπτωση που ένα ανασφάλιστο όχημαπροκαλέσει ζημιάσε άλλο ασφαλισμένο όχημα, τότε ο νόμος προβλέπειπολύ πιο σοβαρές κυρώσεις.

Επειδή λοιπόν το να είσαι ανασφάλιστος… Κοστίζει ακριβά!

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, σε 1 λεπτό!

Η διαδικασία είναι απλή:

-- Μπες στο

www.anytime.gr

-- Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime.

-- Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μη ξεχνάς…

…Η Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο για να σε βοηθήσει και να σου βρίσκει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου οικονομικά και σε 1 λεπτό!

Μη χάνεις χρόνο… Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου τώρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK