Enrique Iglesias: Ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στoν κόσμο, για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας ο Enrique Iglesias θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 10 Μαΐου 2018.

FILE - In this Nov. 9, 2014 file photo, Enrique Iglesias performs during the 2014 MTV European Music Awards in Glasgow. Universal Music Latin Entertainment announced Monday, July 13, 2015, the first edition of L Festival-Feria Cultural Latinoamericana, an art, gastronomy and music event that will take place October 24-24 at the OC Fair & Event Center, featuring Enrique Iglesias and Juan Gabriel. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP, File)
FILE - In this Nov. 9, 2014 file photo, Enrique Iglesias performs during the 2014 MTV European Music Awards in Glasgow. Universal Music Latin Entertainment announced Monday, July 13, 2015, the first edition of L Festival-Feria Cultural Latinoamericana, an art, gastronomy and music event that will take place October 24-24 at the OC Fair & Event Center, featuring Enrique Iglesias and Juan Gabriel. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP, File) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Enrique Iglesias έρχεται επιτέλους στην Αθήνα...!!! Ο Λατίνος σούπερσταρ ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια συναυλία στη χώρα μας, όμως μέχρι τώρα για διάφορους λόγους ήταν αδύνατον. Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού της φετινής ευρωπαϊκής του περιοδείας, οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν από πολύ νωρίς να διασφαλίσουν μια στάση στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Ο ENRIQUE IGLESIAS είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Με την τρέχουσα επιτυχία του "Duele el Corazon" γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Súbeme la Radio, Bailando και Hero, ανέβηκε στην κορυφή του "Billboard Dance Club Songs". Για τον επιτυχημένο σούπερ σταρ από την Ισπανία που ζει στο Μαϊάμι, αυτό αποτελεί ένα ακόμη πολύ ξεχωριστό ρεκόρ.

Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι θρυλικές: Δέκα γιορτινές παγκόσμιες περιοδείες, με συναρπαστικές παρουσιάσεις σε μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η πόλη του Μεξικού, η Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σύδνεϋ, το Κάιρο, η Ρίγα, το Μινσκ, το Ραμπάτ, η Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν.

Τα τελευταία πέντε χρόνια o ENRIQUE IGLESIAS, έχει τραγουδήσει σε κατάμεστες αρένες 109 πόλεων σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια εισιτήρια, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του διαγράμματος "Billboard Hot Tours" με την περιοδεία "Euphoria".

Από το 2014 με την μεγαλύτερη του περιοδεία "SEX AND LOVE", το παγκόσμιο αστέρι έχει μαγέψει το κοινό του από τη Λατινική Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Ασία ως στις ΗΠΑ.

‘Έχουν πουληθεί 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP.

Ο Enrique Iglesias είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο κόσμο. Οι συναυλίες του είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη για το «επίπεδο παραγωγής» που τις διακρίνει, τόσο για τους μοναδικούς συνεργάτες του επί σκηνής στα φωνητικά και στα μουσικά όργανα, όσο και για τα υψηλά στάνταρ των οπτικών εφέ που τις συνοδεύουν.

Info Box:

Που: Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ο.Α.Κ.Α

Πότε: 10 Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 2 ώρες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Arena Standing: 45.00€

Golden circle / Fan pit: 75,00€

Vip Ζώνη: 150,00€

Α Ζώνη: 65,00€

Β Ζώνη: 55,00€

Γ Ζώνη: 45,00€

Δ Ζώνη: 35,00€

Παραγωγή: ART BG

ENRIQUE IGLESIAS / EUROPEAN TOUR 2018

11 & 12 Μαρτίου / Ουγγαρία / Βουδαπέστη

15 Μαρτίου / Γερμανία / Μόναχο

17 Μαρτίου / Νορβηγία / Όσλο

8 Μαΐου / Τσεχία / Πράγα

10 Μαΐου / Ελλάδα / Αθήνα

12 Μαΐου / Σλοβενία / Λιουμπλιάνα

3 Ιουνίου / Δανία / Κοπεγχάγη

News 24/7

24MEDIA NETWORK