Ερίκ Καστέλ #12: Το σπίτι του κορμοράνου

Όλα όσα έγιναν στο δωδέκατο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #12: Το σπίτι του κορμοράνου

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 15+1 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, μαζί με το συλλεκτικός τεύχος 0, καθώς κάποια εξ' αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος, γνωρίσαμε καλύτερα τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ενρίκο Νέρβι, ο οποίος αρχικά κρατούσε μια επιθετική στάση απέναντι στον Καστέλ, αλλά στη συνέχεια άλλαξε. Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο και η τραυματική εμπειρία που έζησε μαζί με τον Γάλλο, καθώς έπεσαν θύματα ληστών, οι οποίοι τους κράτησαν ομήρους σε ένα κάστρο έξω από τη Βαρκελώνη.

Τελικά οι παίκτες της Μπάρτσα κατάφεραν όχι μόνο να σωθούν από την περιπέτεια αυτή, αλλά θέλησαν να κάνουν και δικό τους το μέρος που τους κρατούσαν οι ληστές! Τόσο μπροστά.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ

Με τη σχέση του Καστέλ και του Νέρβι να έχει πλέον φτιάξει, τους βλέπουμε να κανονίζουν ακόμη και μίνι εκδρομές μαζί. Σε μια τέτοια, με προορισμό το κάστρο που έχουν σκοπό να αγοράσουν, έχουν μια απρόσμενη συνάντηση. Την ώρα που σταματούν για λίγο με το αυτοκίνητο, συναντούν ένα υπέροχο και συνάμα σπάνιο πουλί, το οποίο είναι τραυματισμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK