Ερίκ Καστέλ #7: Η νύχτα του Τιμπιντάμπο

Όλα όσα έγιναν στο έβδομο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #7: Η νύχτα του Τιμπιντάμπο

Oι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος ασχοληθήκαμε με τρία πράγματα. Πρώτον (και κυριότερο για τη συνέχεια), με την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της επόμενης σεζόν, δεύτερον με το βιβλίο που μια Γαλλίδα δημοσιογράφος θέλει να ετοιμάσει για το ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Καστέλ και τρίτον με το μυστικό του Παμπλίτο, το οποίο δεν πρέπει να μάθει κανείς.

Αναφερόμαστε στη νύχτα που ο μικρός οδήγησε το αμάξι του Ερίκ, καθώς ο Γάλλος χτύπησε και δεν είχε την δυνατότητα να πιάσει τιμόνι, ούτε μέχρι τον πλησιέστερο ιατρείο. Πάντως, εκτός από τον Καστέλ, τον Παμπλίτο και όλους εμάς που το διαβάσαμε, δεν το έμαθε άλλος. Ευτυχώς.

Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στη Μονακό, από όπου και ξεκινάει η ιστορία του έβδομου τεύχους. Η αποστολή της Μπαρτσελόνα (μικροί και μεγάλοι) έχουν ταξιδέψει εκεί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Μονεγάσκους στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το ευρωπαϊκό κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK