Ερίκ Καστέλ #9: Τα πέντε πρώτα λεπτά

Όλα όσα έγιναν στο ένατο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #9: Τα πέντε πρώτα λεπτά

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Το προηγούμενο τεύχος ήταν ιδιαίτερο, αφού είδαμε τον Ερίκ να αφήνει την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν μάλιστα κι ένα τεύχος που εξόργισε και στην πραγματικότητα τους φίλους των "μπλαουγκράνα", καθώς είχαν δεθεί με τον ποδοσφαιρικό ήρωα που αγωνιζόταν στην ομάδα τους.

Εξοργίστηκαν, όμως, και οι Παμπλίτος και πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός τους, του οποίου η σχέση με τον Καστέλ πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να επανέλθει στο αρχικό της στάδιο. Δεν είναι και λίγο, βέβαια, να βλέπεις τον αγαπημένο σου παίκτη να παίζει ενάντια στην ομάδα σου και να κερδίζει και το τρόπαιο.

H ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΑΝ

Ερίκ Καστέλ #9: Τα πέντε πρώτα λεπτά

Έχει αρχίσει να συνηθίζει την ζωή στο Παρίσι ο Ερίκ, νιώθει σιγά σιγά σαν στο σπίτι του. Το μόνο που δεν συνηθίζεται εύκολα είναι η κίνηση στους γαλλικούς δρόμους. Σε μια τέτοια, λοιπόν, έχει και μια αναπάντεχη γνωριμία με την τενίστρια, Ντιάν Σαπουΐ. Οι δυο τους αρχίζουν να κάνουν όλο και περισσότερη παρέα, ενώ όσο ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον, τόσο περισσότερο δείχνουν να τους αρέσει. Ο Ερίκ φαίνεται πως ξέχασε μάλλον γρήγορα την Πακίτα, το φλερτ του στη Βαρκελώνη και πάει πλέον γι' άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK