Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου σε κάθε αγώνα!

Η άθληση είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσουμε τη σωστή ισορροπία στο σώμα μας και να γεμίζουμε τον οργανισμό μας ενέργεια και ευεξία.

Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου σε κάθε αγώνα!
PANTELIS ZERVOS

Το αθλητικό κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ δυναμικό, με δρομικούς αγώνες να διοργανώνονται συχνά σε πολλές πόλεις της χώρας και τη συμμετοχή να χτυπάει κόκκινο. Με σωστή προπόνηση, ένας αγώνας 5 χιλιομέτρων είναι ο κατάλληλος τρόπος άθλησης, που μπορεί να επιτευχθεί από τον καθένα.

Σημαντικό κομμάτι ενός αγώνα, δεν αποτελεί μόνο η ημέρα πραγματοποίησής του αλλά όλη η περίοδος πριν και μετά από αυτόν και είναι απαραίτητο για κάθε αθλητή να ακολουθεί μία προετοιμασία πριν τον αγώνα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός σύμμαχος της ευεξίας, της σωστής ενυδάτωσης και της καλής φυσικής κατάστασης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αθλητών των μεγαλύτερων δρομικών αγώνων της χώρας και, με τη νέα του καμπάνια, τους παρακινεί να φροντίσουν την ΑΥΡΑ τους σε όλες τις στιγμές της ημέρας, στη δουλειά, στο σπίτι και σε κάθε στάδιο της άθλησης.

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου σε κάθε αγώνα!
PANTELIS ZERVOS

Η περίοδος πριν τον αγώνα αποτελεί την προετοιμασία του αθλητή. Σε αυτό το διάστημα, απαιτείται η πρόσληψη επαρκούς ποσότητας υγρών, έτσι ώστε το σώμα να είναι πλήρως ενυδατωμένο την ημέρα του αγώνα. Καθημερινή άθληση και κατάλληλη πρόσληψη νερού εγγυώνται μία επιτυχημένη απόδοση!

Ακόμη, το βράδυ πριν τον αγώνα, φροντίστε να έχετε κοιμηθεί ένα πλήρες 8ωρο, για να είστε γεμάτοι ενέργεια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό την ημέρα του αγώνα.

Και όλα αυτά, συνδυασμένα με σωστή διατροφή, θα συμβάλλουν στην άρτια αθλητική σας απόδοση! Αποφύγετε τα λιπαρά γεύματα και προτιμήστε κάτι ελαφρύ, που θα σας προσφέρει την κατάλληλη ώθηση για να περάσετε τη γραμμή του τερματισμού πανηγυρικά.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με την πρόσληψη επαρκούς ποσότητας υγρών, ισορροπημένης διατροφής αλλά και έχοντας συμπληρώσει ένα πλήρες οκτάωρο ύπνου, τα αποτελέσματα στην ψυχολογία σας θα είναι ορατά και ο οργανισμός σας θα είναι πανέτοιμος για δράση!

Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου σε κάθε αγώνα!
PANTELIS ZERVOS

Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού παίζει επίσης καταλυτικό ρόλο στην απόδοση και για αυτό το λόγο, σε κάθε αγώνα, υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, οι οποίοι προσφέρουν σε κάθε αθλητή όσα χρειάζεται για να διατηρήσει την αντοχή του σε υψηλά επίπεδα και να πετύχει τον στόχο του. Νερό, χυμός και κάποιο σνακ είναι πάντα διαθέσιμα για όποιον αθλητή θέλει να κάνει ένα διάλειμμα μερικών δευτερολέπτων και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Είναι πολύ σημαντικό, οι αθλητές να εκμεταλλεύονται κάθε "ευκαιρία" και να κάνουν ένα μικρό pit stop σε έναν σταθμό ανεφοδιασμού για να αναπληρώνουν τα υγρά που χάνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Και τώρα η ώρα της αποκατάστασης! Λόγω της πολύωρης άσκησης και της εφίδρωσης, το σώμα στο τέλος του αγώνα είναι εξασθενημένο και χρειάζεται νερό, για να αναπληρώσει τα επίπεδα ενυδάτωσης στο σώμα. Για αυτό, η πρόσληψη νερού είναι απαραίτητη και βοηθά κάθε αθλητή να φροντίσει την ΑΥΡΑ του.

Αυτή η σκηνή αποτελεί και την κορύφωση της νέας ταινίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Ο Μαραθωνοδρόμος που περνάει τη γραμμή του τερματισμού γεμάτος ενθουσιασμό και ενέργεια, αναδεικνύει την προσήλωσή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στις αξίες του αθλητισμού αλλά και τη σημασία του νερού στις αθλητικές δραστηριότητες.

Εσύ, φρόντισες την ΑΥΡΑ σου σήμερα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK