Γίνε Πρόεδρος με το "Εθνος της Κυριακής" και διεκδίκησε ένα σκούτερ!

Στο "Εθνος της Κυριακής"- που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 30/12- θα βρεις το τελευταίο κουπόνι του "Γίνε Πρόεδρος" με σούπερ δώρα! Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να φτιάξεις την ομάδα σου και να σαρώσεις!

Γίνε Πρόεδρος με το "Εθνος της Κυριακής" και διεκδίκησε ένα σκούτερ!

Το "Γίνε Πρόεδρος" στο "Έθνος της Κυριακής"- που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 30/12- μοιράζει σούπερ δώρα!

Με το κουπόνι που θα βρεις στην εφημερίδα, το οποίο είναι και το τελευταίο του διαγωνισμού, παίζεις και διεκδικείς και τα τρία μεγάλα δώρα- ανάμεσά τους και ένα αυτοκίνητο Nissan Micra- αλλά και ένα ακόμα σκούτερ!

Με το σούπερ Κυριακάτικο δώρο ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός, συνεπώς είναι η τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσεις και τα τρία μεγάλα δώρα αλλά και αυτό που έρχεται στο "Έθνος της Κυριακής" εκτάκτως το Σάββατο 30/12.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις την καλύτερη δυνατή ομάδα με το κουπόνι που θα βρεις στο "Έθνος της Κυριακής" και να διεκδικήσεις- πέρα από τα μεγάλα δώρα- ένα σκούτερ Sym Symphony SR 125i & 1 τριήμερο στο Πήλιο Holiday Club!

* Το σκούτερ θα κερδίσει η ομάδα του παίκτη που θα έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις ομάδες που θα συμπληρωθούν στα κουπόνια στο "Έθνος της Κυριακής" (30/12).

Γίνε Πρόεδρος με το "Εθνος της Κυριακής" και διεκδίκησε ένα σκούτερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK