Η Stoiximan στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα"

Ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον ΕΣΑΚΕ στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα".

Η Stoiximan στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα"

Ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, είπε στην αρχική του τοποθέτηση: « Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτές τις κινήσεις μόνο σε αυτές τις μέρες. Οι ανάγκες υπάρχουν 365 μέρες το χρόνο και δυστυχώς μεγαλώνουν καθημερινά, λόγω της κρίσης. Σήμερα στα πλαίσια της χορηγίας μας με την Basket League, ως μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, πραγματοποιούμε μία παραδοσιακή επίσκεψη, που γίνεται στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα». Είναι η δεύτερη χρονιά που ερχόμαστε. Προσπαθούμε αυτές τις άγιες μέρες να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα κορίτσια και να θέσουμε τις υπηρεσίες μας στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που τρέχουν το ίδρυμα και καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες».

Για τις εικόνες θα ήθελε να μοιραστεί με τους ακροατές κατά την επίσκεψη του στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα»:

« Είχαμε πει και στην ανακοίνωση της χορηγίας μας με τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα μέναμε σε μία απλή χορηγία.

Οι χορηγίες μας είναι απλά ένα όχημα, καθώς κοιτάμε να συνδυάζουμε την κοινωνική προσφορά και την επιστροφή στην κοινωνία, μέσα από τις δράσεις που θα κάνουμε με χορηγίες σε ομάδες, σε αθλητές, σε λίγκες. Με βάση τη σημερινή επίσκεψη, αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι τα κορίτσια αυτά πήραν μεγάλη χαρά βλέποντας αυτούς τους αθλητές, λαμβάνοντας κάποια μικρά δώρα.

Αυτό είναι το λιγότερο, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τα σκέφτονται και φροντίζουν για τις συνθήκες διαβίωσης τους. Είναι κορίτσια από μικρές ηλικίες μέχρι εκείνα που πάνε πανεπιστήμιο, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι οι ανάγκες τους είναι πολλές. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να έρθουμε εδώ με τους αθλητές και να δώσουμε χαρά αυτές τις μέρες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK