Λαμπρή τελετή αποφοίτησης από το Aegean College

Μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης διοργάνωσε το AegeanCollege την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στο Θέατρο Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας.

Λαμπρή τελετή αποφοίτησης από το Aegean College

Συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων, σύσσωμο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Aegean College, εκπρόσωποι δεκάδων συνεργαζόμενων φορέων και επιφανείς προσκεκλημένοι κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα του θεάτρου και τίμησαν τους νέους ανθρώπους που ανοίγουν μια νέα σελίδα στη σταδιοδρομία τους.

Την 15η τελετή αποφοίτησης του Κολεγίου, που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, συντόνισαν οι αθλητικογράφοι και καθηγητές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιώργος Λιώρης και Χριστίνα Βραχάλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Aegean College βράβευσε για την προσφορά τους εξέχοντα μέλη της ελληνικής κοινωνίας όπως τον ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου, τον αστροφυσικό Διονύση Σιμόπουλο, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και την πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, Παρασκευή Σακκά.

Τιμώμενος φορέας ήταν επίσης οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα τους οποίους εκπροσώπησε ο ιατρός Απόστολος Βεΐζης.

Την τελετή αποφοίτησης κόσμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος του Κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University, Δρ Κάθρην Μίχαν.

Οι απόφοιτοι του Aegean College παρέλαβαν τα πτυχία τους μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, ενώ δεν έλειψε η καθιερωμένη φωτογραφία με το "πέταγμα" του καπέλου!

Όλοι εμείς στο Aegean College τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK