NIKE x NBA ALL-STAR NIGHT στην Αθήνα

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα, η Nike προσκαλεί όλους τους Έλληνες fans να παρακολουθήσουν το Greek Freak, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να κατακτά το All-Star, παρέα με θρύλους του μπάσκετ, live από το Los Angeles, σε ένα μοναδικό party στην Αθήνα.

NIKE x NBA ALL-STAR NIGHT στην Αθήνα

Η Nike γιορτάζει το επικό NBA All-Star Game και μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω live streaming, στο κατάστημα Nike της Γλυφάδας, στις 12 το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου. Στο Nike x NBA All-Star Night, πριν την έναρξη του αγώνα θ΄ απολαύσουμε το pre - party με live εμφάνιση των ATH Kids και διαδραστικές εμπειρίες εμπνευσμένες από το μπάσκετ, που θα απογειώσουν τη διάθεσή μας.

Οι ATH Kids θα ξεσηκώσουν το κοινό παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο τους κομμάτι «34», εμπνευσμένο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα, 2 κορυφαίοι sportscasters, οι Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος τουSport24Radio, θα σχολιάζουν το παιχνίδι ζωντανά, παρέα με τους fans!

Το φετινό NBA All-Star Game θα είναι το 67 και φέτος πραγματοποιείται στο Staples Center στο Los Angeles. Είναι το κορυφαίο γεγονός για τους λάτρεις του μπάσκετ, με ιδιαίτερη αθλητική σημασία: Οι καλύτεροι NBA παίκτες συναντιούνται σ’αυτόν τον μοναδικό αγώνα, επιδεικνύοντας τις εκπληκτικές ικανότητές τους και εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπων σ’όλο τον κόσμο. Φέτος, το παιχνίδι απογειώνεται χάρη στην επική συνεργασία του NBA με τη Nike.

Οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του μπάσκετ μπορούν να κλείσουν τις θέσεις τους δωρεάν για το μοναδικό Nike x NBA All-Star Night εδώ!

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

NIKE x NBA ALL-STAR NIGHT

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 12.00 το βράδυ

Nike Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 96

#nike #nikebasketball #nikexNBA

NIKE x NBA ALL-STAR NIGHT στην Αθήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK