O Mένιος Σακελλαρόπουλος στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88,6

Κλάση και φινέτσα και ομορφιά και καλαισθησία υπόσχεται με το ξεκίνημά του κιόλας το νέο ραδιόφωνο που ήρθε από σήμερα για να δώσει το δικό του στίγμα στα ερτζιανά, το 24/7 στους 88,6.

O Mένιος Σακελλαρόπουλος στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88,6

Το… νεογέννητο δεν σκοπεύει να γκρινιάξει, αν και θα του επιτρεπόταν λόγω… ηλικίας! Ήρθε για να είναι ένα χάδι στ’ αυτιά και την ψυχή, για μια διαφορετική προσέγγιση με σεβασμό σε όλους τους πολίτες. Γιατί όλοι οι παραγωγοί του πιστεύουν ακριβώς το ίδιο: ότι τα πάντα είναι θέμα (ΚΑΙ) πολιτισμού!

Με πολιτισμό ΚΑΙ στα σπορ, εκεί που ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα βάλει τη δική του σφραγίδα με το δικό του προσωπικό στιλ, αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει στη μακρόχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία.

Καθημερινά λοιπόν, ακριβώς στις 4 το απόγευμα στο " Ραδιόφωνο 24/7" στους 88,6, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δίνει εικόνα στο ραδιόφωνο με την εκπομπή IMAGINE SPORTS, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά, τα σπορ είναι φαντασία!

"Είναι μια εκπομπή που έχει σκοπό να ασχολείται με τη φωτεινή πλευρά του αθλητισμού και όχι με τη θλιβερή του, τη σκοτεινή. Με επικαιρότητα, βεβαίως, αλλά και ειδήσεις και σχόλια με μια άλλη ματιά, κι επίσης βουτιά στην ιστορία όλων των σπορ, με πολλά ηχογραφημένα που θα χαϊδέψουν τ’ αυτιά και την ψυχή. Γιατί αυτό είναι ο αθλητισμός: ανάταση!", λέει ο έμπειρος δημοσιογράφος, που υπογραμμίζει ότι στην εκπομπή θα υπάρχει επίσης εξαιρετική μουσική –Μαργαρίτα Μυτιληναίου εγγύηση-, που θα συμπληρώνει την πανδαισία!

O Mένιος Σακελλαρόπουλος στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88,6
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Σκοπός; Να επιστρέψει το χαμόγελο και να «δούμε» τα σπορ όπως τους αξίζουν! Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ!

Φαντάζεστε λοιπόν στο IMAGINE SPORTS τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Μέσι, τον Ζιντάν, τον Μάϊκλ Τζόρνταν κι άλλους σπουδαίους ιεροκήρυκες του αθλητισμού;

"Για να βλέπουμε τι ακούμε, για υπέροχες βουτιές σε ιστορίες που συγκινούν", λέει χαρακτηριστικά ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, που θέλει να ενώσει σε μια μεγάλη παρέα όσους λατρεύουν τα σπορ, όσους μεγάλωσαν με τη μαγεία των μεγάλων άσων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

"Γιατί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο αθλητισμός είναι ΜΑΓΕΙΑ και όχι πόλεμος, είναι χειροκρότημα και αποθέωση, όχι χαστούκι".

"Ραδιόφωνο με ήχο!"», είναι το μότο του έμπειρου δημοσιογράφου, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο.

Κι όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, "O Μένιος Σακελλαρόπουλος δεν ασχολήθηκε με αποτρόπαια εγκλήματα μετά τις σπουδές του στη Νομική Θράκης παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του. Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί επί 38 συναπτά έτη".

Πρόλαβε να γράψει μερικά… εκατομμύρια λέξεις (στο ΦΩΣ από το 1979, τη ΒΡΑΔΥΝΗ, το ΕΘΝΟΣ, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, το SPORTIME, το DERBY, τις ΕΙΚΟΝΕΣ, το NITRO, το ACTIVE, τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ενώ μέσα σε δεκατρία χρόνια έγραψε 13 βιβλία για να εκμεταλλεύεται το χρόνο και τη νύχτα! Ήδη είναι υπό έκδοση το δέκατο τέταρτο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

Από το 1992 ως και τις μέρες μας έκανε εικόνες τα κείμενά του στο MEGA, ενώ άγγιξε τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα στο Κανάλι 1, την ΕΡΑ, τον SPORT FM, τον SENTRA FM και τον SPORT 24 RADIO. Έκανε τρεις φορές το γύρο της Ευρώπης φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική, με χιλιάδες ρεπορτάζ και βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα.

Βραβεύτηκε τέσσερις φορές για τηλεοπτικά του θέματα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Περπάτησε σε ιερούς ναούς του ποδοσφαίρου όπως το Γουέμπλεϊ, το Μπερναμπέου, το Καμπ, Νου, το Όλντ Τράφορντ, άλλαξε πάσες με τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι, του χαμογέλασαν ο Ζιντάν, ο Μπέκαμ, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καντονά, ο Γκούλιτ, ο Νταλγκλίς, ο Ρας, ο Ρομπέρτο Μπάτζο, ο Ντελ Πιέρο, ο Ραούλ, ο Φίγκο, ο Ανρί, ο Ρεμπρόφ, ο Σεβτσένκο και εκατοντάδες άλλοι τους οποίους συνάντησε στο γρασίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί δίπλα στους πάγκους.

Πρόλαβε να δει τον Ντιέγκο Μαραντόνα ως παίχτη και προπονητή, συναντήθηκε με τον Πελέ, τον Γιόχαν Κρόιφ και τον Φραντς Μπεκενμπάουερ, αλλά το ακριβό του κειμήλιο είναι η μπάλα του EUROBASKET του 1987! Εξακολουθεί να ονειρεύεται, να χαμογελάει να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται και πιστεύει ακόμα στην άσπρη μέρα!

IMAGINE SPORTS λοιπόν καθημερινά στις 4 το απόγευμα στους 88.6 με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Ραδιόφωνο ξανά λοιπόν για χάδι στ’ αυτιά και την ψυχή, με τη φαντασία στα σπορ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK