Ο Παύλος Παυλίδης σήμερα στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6

Ο τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη, για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Παύλος Παυλίδης, από τα ιδρυτικά μέλη των "Ξύλινων Σπαθιών", τραγούδησε το βράδυ της Παρασκευής 28 Μαΐου 2010 στα Γιάννενα κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του  (" Αυτό το Πλοίο που όλο φτάνει"),  αλλά και  επιτυχίες από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών". (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Ο Παύλος Παυλίδης, από τα ιδρυτικά μέλη των "Ξύλινων Σπαθιών", τραγούδησε το βράδυ της Παρασκευής 28 Μαΐου 2010 στα Γιάννενα κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του (" Αυτό το Πλοίο που όλο φτάνει"), αλλά και επιτυχίες από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών". (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Ο τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης, που μετά τα Ξύλινα Σπαθιά, ακολούθησε μοναχική πορεία, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη, για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6.

Το Μama Mia επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αλλά όχι στην Σκόπελο, ούτε καν στην Ελλάδα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Εξωτερικών, παρεμβαίνει και απαντά στο ερώτημα: γιατί πλέον οι ξένοι κινηματογραφιστές αποφεύγουν τη χώρα μας για τα γυρίσματα των ταινιών τους;

News 24/7

24MEDIA NETWORK