Ο Τζιμάκος… έπνιξε τους φουνταριστούς!

Ο Τζίμης Πανούσης βρέθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, μίλησε για τη νέα του παράσταση "Όλοι οι χαζοί μπορούμε", ενώ με τον δικό του μοναδικό τρόπο… σχολίασε ό,τι συμβαίνει στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο Τζιμάκος… έπνιξε τους φουνταριστούς!

Ο πάντα ανατρεπτικός Τζίμης Πανούσης… έπαιξε δυνατά για περίπου μία ώρα στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3, όπου ήταν καλεσμένος των Μηνά Τσαμόπουλου και Γιώργου Θαναηλάκη στην εκπομπή Πνίξτε τον φουνταριστό.

Ο Τζιμάκος μίλησε για τη νέα του παράσταση που ανεβαίνει στο Κύτταρο Live, Όλοι οι χαζοί μπορούμε και όπως είπε και ο ίδιος, « μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να δεχτούμε ότι πάμε πολύ καλά, ότι έχουμε αριστερή κυβέρνηση, ότι οικονομικά κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε».

Ο Τζίμης Πανούσης δεν άφησε τίποτα όρθιο στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 αφού με το γνωστό του ύφος σχολίασε ό,τι «κινείται» στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε ιστορίες από την καριέρα του και τα… μπλεξίματα που είχε.

« Τυχαία ήρθα νωρίς. Ξεκίνησα νωρίτερα γιατί σχολάνε οι διεμφυλικοί που δουλεύουν εδώ και πιάνουν δουλειά οι straight. Γίνεται μία σύγκρουση των φύλων, για να ξεκινήσουμε από την επικαιρότητα. Με ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πόσοι αθλητές μας θα αλλάξουν φύλο», είπε αρχικά ο Τζίμης Πανούσης.

Για την εμπειρία του να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, ο Τζιμάκος σχολίασε: « Στην Επίδαυρο έπαιξα πρώτη φορά. Είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή για την μαγεία του θεάτρου. Στις πρόβες δεν το διαπίστωσα. Αυτό έγινε στην τζενεράλε που ήταν μόνο τα βράχια. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται. Κάτι μπιστάει από τα βράχια και έρχεται πίσω. Απ” όσο λένε οι παλιοί η μαγεία ήταν δυνατότερη τα πιο παλιά χρόνια, αλλά την απορρόφησε ο Νταλάρας, που έκανε μία τραγωδία και έκανε τον χορό μόνος του».

Για το νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση για το δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, ο Τζίμης Πανούσης είπε πως, « είναι μία τομή που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα δεν το έχουμε εκτιμήσει, γιατί κολλάμε στα οικονομικά που χτυπάνε στην τσέπη μας και το πετσί μας».

Για κόντρα του με τον Γιώργο Νταλάρα τόνισε: « Άλλοι συνάδελφοι μου έχουν έξοδα με ρούχα, με στυλίστες και όλα αυτά. Εγώ χαλάω τα λεφτά μου στους δικηγόρους και στα δικαστήρια. Αλλά αθωώνομαι, γιατί το δικαστικό μας σύστημα, δεν έχει γίνει ιρανικό. Έχουμε ευρωπαϊκό προσανατολισμό και μπορεί ο καθένας να λέει την άποψη του, αρκεί να δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που «θίγεται» ν” απαντήσει».

Για το πως έβαλε το σατιρικό στοιχείο στις παραστάσεις του: « Ξεκίνησα τις παραστάσεις το 1978 και το να πας από το ένα κομμάτι στο άλλο λόγω τεχνολογίας υπήρχε ένα κενό και έπρεπε να το καλύψω, για λόγους καθαρά τεχνικούς».

Στην αναδρομή που έκανε στην καριέρα του σχολίασε ότι από το 1978 έως σήμερα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά, « είναι ίδια και λίγο χειρότερα. Απ” το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο πάμε».

Για το σύστημα που τον πολέμησε περισσότερο: « Η δήθεν αριστερά. Αυτή που κυβερνάει τώρα, νομίζω είναι γάγγραινα του ελληνισμού. Γιατί το παίζουν «ανοιχτοί». Αυτοί του ΚΚΕ εσωτερικού, που έφυγαν δυσαρεστημένοι από τον φασισμό του Στάλιν και πήγαν στον Τσαουσέσκου, ως προοδευτικό. Αυτοί με έχουν ταλαιπωρήσει και μας ταλαιπωρούν ως έθνος. Δεν το περιμέναμε ποτέ. Πάντα ήταν το βαθύ κράτος. Και στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία. Ήταν σε θέσεις «κλειδιά» του κράτους, ήταν αυτοί του λεγόμενου ΚΚΕ εσωτερικού, το οποίο έχει μία κουλτούρα περίεργη. Μου έλεγαν Τζιμάκο τι θες και μετά μου φώναζαν την αστυνομία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK